Szukaj
ziarno. nie podobaja mi sie takie ostre kontrasty
dobry fot jedynie szkoda ze pierwszego pala nie masz w całości, wiem to trudne ale kiedy jestem na takim plenerze staram się łaziź tak długo aż znajdę taki rząd gdzie jest przerwa, potem to zdecydowanie lepiej wyglada w kadrze![]()
W Rewalu jest taki charakterystyczny falochron kawałek na prawo od przystani kutrów link: http://fc04.deviantart.net/fs46/f/20...hite_white.jpg
No i same kutry oczywiście. Harb dobrze podpowiada z tym pierwszym palikiem. Zdjęcie niezłe.
Podoba się,..Jan ma rację co do pala, szkoda też że ptak dotyka linii horyzontu,..ale naprawdę fota jest OK.
Ciekawie to wyszło, udane zdjęcie jak dla mnie.
|| D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||
Razi mnie tylko trochę to puste niebo. Aż prosi się, aby ta prosta linia falochronu prowadziła wzrok do jakiegoś obiektu.
Dziękuje za uwagi zostały wysłuchane za rok wrócę i to poprawie, a tym czasem pokaż inne ujecie z Rewala o którym mówił kolega tormentol .
Pozdrawiam .
Skontaktuj się z nami