Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    W granicach 100euro od piatku do pon....srednio, autko klasy opla astry lub mniejsze klasa corsy za ok 85-95 euro
    To my pewnie na kilka dni weźmiemy. Chociaż czytałem, że tam warto mieć terenówkę jeśli zamierza się dużo jeździć i zwiedzać różne miejsca. Musze popatrzyć na mapę gdzie chcę dojechać i czy faktycznie coś większego będzie potrzebne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    To my pewnie na kilka dni weźmiemy. Chociaż czytałem, że tam warto mieć terenówkę jeśli zamierza się dużo jeździć i zwiedzać różne miejsca. Musze popatrzyć na mapę gdzie chcę dojechać i czy faktycznie coś większego będzie potrzebne.
    Bez przesady z ta terenowka Drogi sa dzikie ale rowne....pamietaj, ze to wyspa ktora zyje z turysow

Domyślnie

Bez przesady z ta terenowka Drogi sa dzikie ale rowne....pamietaj, ze to wyspa ktora zyje z turysow
    Nie chcę mi się po necie szukać tego, gdzie o tym czytałem. Pewnie chodziło o bardzo dzikie miejsca, czyli zjeżdżanie z krajówek w głąb "czegoś dzikiego" Pojadę to ocenię. Może nie stricte terenówkę, ale jakiegoś Terrano lub Landcruisera. W każdym razie, takie coś już kosztuje ok 90-100 eur na dobę.

Domyślnie

Landcruisera
    no to juz jest mega terenowka, jedna z najlepszych na swiecie....wiec to jest raczej strikte....rozni si etym ze jest jeszcze luksusowy w srodku

Domyślnie

no to juz jest mega terenowka, jedna z najlepszych na swiecie....wiec to jest raczej strikte....rozni si etym ze jest jeszcze luksusowy w srodku
    No wiem, wiem Jeździłem. Ale i tak nowa ma niższe zawieszenie niż moja Rav4 Wracając do tematu, boję się, że nie będzie tego wraku zupełnie. Jest coś tam na południu innego ciekawego?

Domyślnie

Jest coś tam na południu innego ciekawego?
    Wlasnie o to pytam w pierwszym poscie, nie bylem jeszcze na Fuercie....

Domyślnie

Wlasnie o to pytam w pierwszym poscie, nie bylem jeszcze na Fuercie....
    Kurcze, a ja myślałem, że tam byłeś i już wszystko masz w szufladzie. Wraku tylko nie znalazłeś i dlatego chcesz tam wrócić...

... naprawdę nikt z forum nic nie wie na temat miejsc na Fuercie? :/ Ujawniać się i to migiem.

EDIT:
    Podobno opłaca się przepłynąć z Fuerty na tę wyspę na północ, ale to wszystko podobno (ze słyszenia). http://www.panoramio.com/photo/46226732

Ostatnio edytowane przez Sendilkelm ; 11-08-2011 o 16:21

Domyślnie

Podobno opłaca się przepłynąć z Fuerty na tę wyspę na północ, ale to wszystko podobno (ze słyszenia). http://www.panoramio.com/photo/46226732
    To jest wlasnie Lanzarotte

A tak wrak wyglądał 26.07.2007. 4 lata temu :/
    http://www.panoramio.com/photo/3201075
    Cos chyba pomyliles link

Domyślnie

Cos chyba pomyliles link
    Eh, za lekko wcisnąłem ctrl+c. Mam już pozamykane, więc usunąłem tamto Najnowsze zdjęcia na panoramio są z 2008 i kiepsko już to wygląda. :/

Domyślnie

To ten wrak jeszcze widac ? Gdzies mi sie obilo o uszy ze juz zniknal calkiem
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów