Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Fuertaventura pytanie

Hej, dla tych co byli....co byscie polecili do zobaczenia na fuercie no i do obfotografowania oczywiscie...
    No i co wiecie a raczej gdzie znajde tego wraka, szukam wszedzie, duzo pisza o nim, jest podana plaza, ale google earth nie pokazuje ktora to plaza.....bardzo mi zalezy na tym wraku, czas mam do kwietnia bo na wtedy zamawiam apartament, ale chce juz ustalic pare spraw zwiazanych z wyjazdem i oczywiscie zaplanowac wypady foto

Domyślnie

Dołączam się do pytania, ale ja czas mam do 22 sierpnia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Dołączam się do pytania, ale ja czas mam do 22 sierpnia
    http://www.fuerteventura.com/American_Star/index.shtml znalazlem wraka, ale niewiele zostalo.....to znacz podczas odplywu wystaje ok 5-7 metrow....a gdybys bardzo zainteresowany byl to polecam spradzic przyplywy na stronie http://magicseaweed.com/ Jak mozesz to zdaj mi relacje po powrocie...prosze

Domyślnie

O, dzięki... No jak dam radę dotrzeć w miejsca i obfotografować to na pewno zdam relację. Nie jadę tam w plener, no ale w 14 dni na pewno znajdę kilka dni na wypady (niestety samemu ).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    O, dzięki... No jak dam radę dotrzeć w miejsca i obfotografować to na pewno zdam relację. Nie jadę tam w plener, no ale w 14 dni na pewno znajdę kilka dni na wypady (niestety samemu ).
    No ja tez na 14 dni jade.....tez samemu bede na wypady jezdzil, albo z partnerka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No ja tez na 14 dni jade.....tez samemu bede na wypady jezdzil, albo z partnerka
    Moja partnerka raczej nie będzie ze mną chodziła na plenery Ewentualnie w dzień jak zrobimy objazdówkę samochodem o ile nie będzie za drogo wypożyczenie.

Będę miał ok. 20 km w tamto miejsce gdzie są resztki wraku.
    Ostatnio edytowane przez Sendilkelm ; 11-08-2011 o 15:30

Domyślnie

Google Earth pokazuje, że z wraku już niewiele zostało. Coś chyba kiepsko szukałeś. Ja znalazłem w 2 minuty. Raczej nie ma tam już co oglądać. Chyba, że będziesz chciał nurkować.
    Szukaj mnie więcej tam, gdzie strzałka celuje. Albo popatrz na współrzędne w pasku stanu na dole okna GE:
    Można sobie fajnie prześledzić, jak zmieniał sie stan wraku na przestrzeni lat. Najstarszy obraz pochodzi z 2000 roku. Wtedy wrak jeszcze stał. Później leżał na boku, a teraz albo go rozkradli albo całkiem pod wodę poszedł, bo ledwo co go widać. Z resztą na Google Earth też są zdjęcia z różnych lat wrzucane przez użytkowników serwisu.

Domyślnie

O, zanim wyprodukowałem maila, to mnie uprzedziliście.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    O, zanim wyprodukowałem maila, to mnie uprzedziliście.
    No wlasnie... Znalazlem, szukalem wczesniej i nie znalazlem, teraz mi si eudalo za piewszym wklepaniem Fuertaventura wreck where is w google

Domyślnie

To ten wrak jeszcze widac ? Gdzies mi sie obilo o uszy ze juz zniknal calkiem
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów