Close

Strona 12 z 16 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 155

Wątek: Pamietacie to?

Domyślnie

Mogę sobie tylko wyobrazić

Domyślnie

Star Wars...chyba kazdy chcial byc wtedy Luke'm, hanem Sola czy Vaderem...
    ostatnio natknalem sie na cos takiego

Domyślnie

było o filmiku mowie. Wydaje mi się że nie kazdy chciał byc tym czym napisałeś. Bo szczerze powiedziawszy nie wiem co to za postacie i gwiezdnych wojen nigdy nie widziałem. Ani za dzieciaka ani ostatnimi czasy

Domyślnie

jezeli ktos widzial Gwiezdne Wojny to chcial byc jednym z glownych bohaterow...na podworku jak sie z kolesiami bawilem to wszyscy chcieli byc Vaderem, tylko ja chcialem byc hanem, bo on mial Sokola Milenium

Domyślnie

Na premierę GW byłem jeszcze za mały, ale Imperium kontratakuje i Powrót Jedi widziałem w kinie i to nie remasterowane edycje, a oryginały z lat osiemdziesiątych. Jednak też mnie nie uwiodły. Za to Indianę Jonesa oglądałem z wypiekami na twarzy. Mam na DVD zresztą wszystkie części nawet tę najnowszą.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

fakt Indiana był git. Ja jeszcze uwielbiałem młodego Indiane w TV - nawet kiedys chciałem miec taka grzywke jak on hahahaha
    Zawsze się zaczynało od spotkania starego z dzieciakami np w muzeum i leciała opowieśc - REWELACJA

A pamięta ktoś rumburaka i arabellę
    ------------
    się nam watek dla starych pryków zrobiłe

Domyślnie

Arabella była kilka postów wyżej.
    A jeżeli ktoś nie widział Gwiezdnych Wojen (jak tak można w ogóle?!?), to polecam. I polecam zacząć od epizodów IV-VI, czyli tych dawnych, a dopiero potem obejrzeć te nowe I-III. A we wrześniu wychodzi ładny pakiecik na Blu-Rayu:
    http://merlin.pl/Gwiezdne-wojny-komp.../2,918857.html

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    A jeżeli ktoś nie widział Gwiezdnych Wojen (jak tak można w ogóle?!?), to polecam. I polecam zacząć od epizodów IV-VI, czyli tych dawnych, a dopiero potem obejrzeć te nowe I-III. A we wrześniu wychodzi ładny pakiecik na Blu-Rayu:
    Trochę to przynudnawe, ale na takie wydanie chyba się skuszę.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    mam awersję na gwiezdne wojny od lat. A szczególnie że od jakiegoś czasu zdarza mi się obsługiwac fotograficznie wrocławskie dni fantastyki i widze co tam sie dzieje - to moja mózgownica tego nie łapie. Ale pewnie dla pasjonatów takie wydanie to niezła gratka Z fantastyki to bym władce pierścieni sobie zakupił

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Trochę to przynudnawe, ale na takie wydanie chyba się skuszę.
    W jakim sensie przynudnawe? Kheh, bo wiesz, jak się ogląda po raz n-ty, to faktycznie może znudzić.

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    mam awersję na gwiezdne wojny od lat. A szczególnie że od jakiegoś czasu zdarza mi się obsługiwac fotograficznie wrocławskie dni fantastyki i widze co tam sie dzieje - to moja mózgownica tego nie łapie. Ale pewnie dla pasjonatów takie wydanie to niezła gratka Z fantastyki to bym władce pierścieni sobie zakupił
    Buehehe, no to się nie dziwię, że się zraziłes na dobre do GW. Ja sam mimo, że jestem sympatykiem serii, świata, uniwersum (jak zwał, tak zwał), to jak widzę tych wszystkich zdarciuchów na wszelakich spotach, konwentach i innych zlotach, to szeroko otwieram oczy ze zdziwienia. Ale niech się tam bawią, skoro są z tym szczęśliwi...

Strona 12 z 16 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów