Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Antelope Canyon

Domyślnie Antelope Canyon

Kilka ujęć z Kanionu Antylopy w Arizonie.

5.
    Pozdrawiam

Mok

Domyślnie

dobre foty dla siebie wybieram dwójkę

Domyślnie

sorry, ale widziałam lepsze jeśli chodzi o tą miejscówkę. u Ciebie jest zbyt pomarańczowo.

Domyślnie

pieknie
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uomatko Zobacz posta
    sorry, ale widziałam lepsze jeśli chodzi o tą miejscówkę. u Ciebie jest zbyt pomarańczowo.
    Osobiście też widziałem lepsze wersje tego miejsca , ale to nie znaczy ze te zdjęcia są gorsze . Mi się osobiście podobają pod względem kolorystyki , podobno w tym miejscu można zrobić dobre zdjęcie w ostrym świetle i tu trzeba by się zastanowić czy akurat ''lepsze'' nie były robione w pełnym słońcu i dlatego są z mniejszym nasyceniem . A kolega zrobił przy świetle zachodzącego słońca co dało właśnie taki efekt . Lecz widać że słonce było dość ostre .
    Pozdrawiam

Domyślnie

Brylek, to jest pod ziemią, a słońce tam jest wyłącznie parę minut w południe i jest ostre. To Górny Kanion Antylopy. W Dolnym jest fajniej, bo mniej ludzi i dużo dłuższy.
    Ostatnio edytowane przez 2pompony ; 10-08-2011 o 20:48
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Brylek, to jest pod ziemią, a słońce tam jest wyłącznie parę minut w południe i jest ostre. To Górny Kanion Antylopy. W Dolnym jest fajniej, bo mniej ludzi i dużo dłuższy.
    kiedyś czytałem artykuł o velvi ,o naświetlaniu i właśnie był pokazany ten kanion i były 3 zdjęcia o innych porach , i wszystkie 3 były inne

Domyślnie

Dla mnie jedynka, mimo przepału nie do uniknięcia, ładnie w kadrze poukładane, obłok pyłu robi za "obiekt w mocnym punkcie" Kolory - ponieważ to jest dla mnie i tak totalnie nierealne miejsce, to podobają mi się takie jak uchwycone.

Domyślnie

No właśnie są dwie szkoły: jedni mówią, żeby trafić tam poza południem (bo wtedy dynamika światła jest gigantyczna i muszą albo wyjść przepały, albo zbyt duże cienie), inni twierdzą, że w południe, to jest o jedynej porze, kiedy słońce wpada tam bezpośrednio, jest najładniej. Brylek - tam światło zmienia się już nei co godzinę, ale co kwadrans.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Prześliczne zdjęcia. Wybieram 2.
    Gratuluję wycieczki.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów