Szukaj
dobre fotydla siebie wybieram dwójkę
sorry, ale widziałam lepsze jeśli chodzi o tą miejscówkę. u Ciebie jest zbyt pomarańczowo.
pieknie
Osobiście też widziałem lepsze wersje tego miejsca , ale to nie znaczy ze te zdjęcia są gorsze . Mi się osobiście podobają pod względem kolorystyki , podobno w tym miejscu można zrobić dobre zdjęcie w ostrym świetle i tu trzeba by się zastanowić czy akurat ''lepsze'' nie były robione w pełnym słońcu i dlatego są z mniejszym nasyceniem . A kolega zrobił przy świetle zachodzącego słońca co dało właśnie taki efekt . Lecz widać że słonce było dość ostre .
Pozdrawiam
Brylek, to jest pod ziemią, a słońce tam jest wyłącznie parę minut w południe i jest ostre. To Górny Kanion Antylopy. W Dolnym jest fajniej, bo mniej ludzi i dużo dłuższy.
Ostatnio edytowane przez 2pompony ; 10-08-2011 o 20:48
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
No właśnie są dwie szkoły: jedni mówią, żeby trafić tam poza południem (bo wtedy dynamika światła jest gigantyczna i muszą albo wyjść przepały, albo zbyt duże cienie), inni twierdzą, że w południe, to jest o jedynej porze, kiedy słońce wpada tam bezpośrednio, jest najładniej. Brylek - tam światło zmienia się już nei co godzinę, ale co kwadrans.![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Prześliczne zdjęcia. Wybieram 2.
Gratuluję wycieczki.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Skontaktuj się z nami