Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Wyspa

Domyślnie

Ładne, choć na ten rodzaj kolorów mówią dzisiaj "wyprane" . Czyli niemodne. A mi się podoba

Domyślnie

Autorze, moze uzylam zbyt duzego skrotu myslowego "Skapy" bo wyspa jaka jest kazdy widzi, a na "na wyrost" odnosilo sie juz do tytulu, stad tez dopisek o bujnej wyobrazni Kasliwa uwaga co do pisania po polsku, odnosi się do literki "t" której zabraklo? To jest idealny przyklad na uzycie okreslenia "na wyrost" POZDRAWIAM
    Jestem KOBIETA!
    Przepraszam za ciety jezyk, mam go po mamie wiedzmie Pisze wprost ale zawsze SZCZERZE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rocket Queen Zobacz posta
    Autorze, moze uzylam zbyt duzego skrotu myslowego "Skapy" bo wyspa jaka jest kazdy widzi, a na "na wyrost" odnosilo sie juz do tytulu, stad tez dopisek o bujnej wyobrazni Kasliwa uwaga co do pisania po polsku, odnosi się do literki "t" której zabraklo? To jest idealny przyklad na uzycie okreslenia "na wyrost" POZDRAWIAM
    i do literki 't' i do braku polskich ogonków - źle się czyta koleżanko takie wypowiedzi Pozdrawiam i do spotkania pod Twoimi pracami

Domyślnie

A ja mam angielskiego windowsa i tez bedzie bez ogonkow.....no niestety kolezanka RQ napisala dosadnie.....kapcie na miejscu, choc technicznie bardzo ladnie, fajne swiatlo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rocket Queen Zobacz posta
    Motyw skapy i ciut na wyrost, ale wyobraznia bujna Niestey zostalam w papciach
    Ja bym się tutaj nie wzbudzał,bo to duży pozytyw,mz...Nie wchodzisz w oczywistą miejscówkę,jak do sklepu i jeżeli nie jesteś ślepy,umiesz rozstawić statyw i w miarę poprawnie skadrować,a potem obrobić ,to efekt murowany,z gwarancją....
    Właśnie b.istotne jest to aby poszukać,potrafić wypatrzeć coś,co nie zwraca uwagi ,nawet psa z kulawą nogą i zrobić,gdziekolwiek jesteś ...COŚ.
    Moim zdaniem to zrobiłeś.
    Jedno ,mz ofc,.....zrobiłbym to w takim....pseudo "lowkeju".....

Mnie się podoba,jeśli to poprawi humor...

http://img854.imageshack.us/img854/5585/dsc7894nw.jpg
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów