Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Wyspa

Domyślnie

mnie się podoba

Domyślnie

Motyw skapy i ciut na wyrost, ale wyobraznia bujna Niestey zostalam w papciach
    Jestem KOBIETA!
    Przepraszam za ciety jezyk, mam go po mamie wiedzmie Pisze wprost ale zawsze SZCZERZE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rocket Queen Zobacz posta
    Coś sobie koleżanko sama zaprzeczasz w tej wypowiedzi - o ile dobrze ją odczytałem bo troszkę nie po polsku napisałaś. Co do papci ... no cóż może to i nawet lepiej, że w nich zostałaś zawsze jest sobie co wyobrażać Pozdrawiam

Domyślnie

Alez kolego wyskakiwanie z Kapci, Papci, Laczkow, Slipersow jest na tym forum calkowicie poprawnym okresleniem a daje do zrozumienia, ze zdjecie jest ok, ale brakuje mu "pazura".... Mam nadzieje, ze rozumiesz o co chodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rocket Queen Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Alez kolego wyskakiwanie z Kapci, Papci, Laczkow, Slipersow jest na tym forum calkowicie poprawnym okresleniem a daje do zrozumienia, ze zdjecie jest ok, ale brakuje mu "pazura".... Mam nadzieje, ze rozumiesz o co chodzi
    Wiem co oznacza wyskakiwanie z bamboszków W wypowiedzi koleżanki chodziło mi o pierwszą jej część ... "motyw 'skąpy' i ciut na wyrost" - według mnie albo skąpy albo na wyrost.. ale co zrobić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quakerek Zobacz posta
    Wiem co oznacza wyskakiwanie z bamboszków W wypowiedzi koleżanki chodziło mi o pierwszą jej część ... "motyw 'skąpy' i ciut na wyrost" - według mnie albo skąpy albo na wyrost.. ale co zrobić
    Ok kapcie kapciami......ale o to zdanie trzeba by ekoneta zapytac, bo mnie sie wydaje, ze ma sens

Domyślnie

Ok kapcie kapciami......ale o to zdanie trzeba by ekoneta zapytac, bo mnie sie wydaje, ze ma sens
    a zdjęcie widział czy w pracy siedzisz i nie widzisz ? może jakieś Twoje wskazówki ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quakerek Zobacz posta
    a zdjęcie widział czy w pracy siedzisz i nie widzisz ?
    W parcy siedze, zobacze za 1h

Domyślnie

W parcy siedze, zobacze za 1h
    ok, to liczę na opinie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów