Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14
    Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie Nokia E 72 problem z emilem

Witam serdecznie pobrałem ustawienia do pobierania poczty elektronicznej. W jaki sposób ściągać pocztę z domowego routera a nie poprzez internet. Ustawiłem w telefonie możliwość wyboru czy Wlan czy internet ale gdy wybiorę wlan nie mogę się zalogować. Proszę o pomoc
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-08-2011 o 16:14 Powód: pis. ("rooter")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Witam serdecznie pobrałem ustawienia do pobierania poczty elektronicznej. W jaki sposób ściągać pocztę z domowego routera a nie poprzez internet. Ustawiłem w telefonie możliwość wyboru czy Wlan czy internet ale gdy wybiorę wlan nie mogę się zalogować. Proszę o pomoc
    A skonfigurowałeś sobie najpierw dostęp do internetu przez domowy router? Hasło i uprawnienia do przejścia przez ewentualną zaporę?
    Krzysztof Paszkiewicz

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

A czy to rożni sie w jakiś sposób o normalnego łączenia sie z routerem i przeglądaniem internetu?

Domyślnie

Nie, jeśli możesz przeglądać internet, to znaczy, że telefon poprawnie zapamiętał ustawienia dostępu.
    Krzysztof Paszkiewicz

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Właśnie tak jak na wstępie napisałem wcześniej skrzynka pocztowa automatycznie łączyła się z internetem dlatego ustawiłem zapytanie. Robię dokładnie to samo jak przez normalne łączenie z wpisywaniem hasła poprzez wlan i nic.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Właśnie tak jak na wstępie napisałem wcześniej skrzynka pocztowa automatycznie łączyła się z internetem dlatego ustawiłem zapytanie. Robię dokładnie to samo jak przez normalne łączenie z wpisywaniem hasła poprzez wlan i nic.
    A próbowałeś ręcznie skonfigurować parametry skrzynki email?
    Krzysztof Paszkiewicz

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

No ale tam nie ma za bardzo co konfigurować albo przynajmniej ja nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Przez "normalny" internet wszystko śmiga tylko ta kasa

Oszczędny w słowach
    Miasto
    PL-Włodawa FR-Poitiers

Domyślnie

Witam, mam ten sam problem i wydaje mi sie że nie ma opcji by maila sprawdzić przez Wlan. Choć chciałbym sie mylić i znaleźć jakieś rozwiązanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eRMD Zobacz posta
    Witam, mam ten sam problem i wydaje mi sie że nie ma opcji by maila sprawdzić przez Wlan. Choć chciałbym sie mylić i znaleźć jakieś rozwiązanie.
    w mojej e72 normalnie odbieram pocztę przez wifi
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

w ustawieniach skrzynki trzeba zmienić punkt dostępu.
    Wcześniej można było wybierać przy uruchamianiu, ale od jakiejś tam wersji już się nie da i trzeba za każdym razem w ustawienia wchodzić
    D800 || D810
    Samyang 14 F2.8 || Sigma 24-35 F2 || Sigma 85 1.4 A || Tamron 70-200 F2.8 G2
    https://wedd.photo/

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów