Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: Sarkrisoy...

Domyślnie

No piknie jest - brakuje mi tylko troszkę lewej strony bo ta górka tak trochę za wysoko ucięta jak dla mnie - to tak żeby pomarudzić
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    No piknie jest - brakuje mi tylko troszkę lewej strony bo ta górka tak trochę za wysoko ucięta jak dla mnie - to tak żeby pomarudzić
    wiem, wiem, z tego miejsca gdzie stałem (most) było to pełne 14mm miałem do wyboru uciąć tę skałkę schodzaca do wody i pół domku z prawej lub wybrać przycięcie górki z lewej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    wiem, wiem, z tego miejsca gdzie stałem (most) było to pełne 14mm miałem do wyboru uciąć tę skałkę schodzaca do wody i pół domku z prawej lub wybrać przycięcie górki z lewej
    Janusz ja bym walil panorame

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Janusz ja bym walil panorame
    tak wiem ale ja nie lubie panoram sa zbyt odległe i za duzo szczegółów ucieka z foty, mam tez pełne kadry z ta górka zapewne jeszcze pokazę choć będzie trochę wężęj
    Ostatnio edytowane przez harb ; 03-08-2011 o 14:22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    tak wiem ale ja nie lubie panoram sa zbyt odległy i za duzo szczegółów ucieka z foty, mam tez pełne kadry z ta górka zapewne jeszcze pokazę choć będzie trochę wężęj
    eeee tam, ze dwa kadry, jeden w lewo i jeden w prawo...z trzech by nie ucieklo nic

Domyślnie

eeee tam, ze dwa kadry, jeden w lewo i jeden w prawo...z trzech by nie ucieklo nic
    z takiej ilości o której piszesz moze i nie

Domyślnie

Gratulejszon publikacji w Digital Camera, milo zobaczyc polski akcent. Wlasnie siedze i sobie przeglądam tą gazetke.

A co do tego zdjecia - bardziej turystycznie niz artystycznie, ale podoba sie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Gratulejszon publikacji w Digital Camera, milo zobaczyc polski akcent. Wlasnie siedze i sobie przeglądam tą gazetke.

A co do tego zdjecia - bardziej turystycznie niz artystycznie, ale podoba sie.

Domyślnie

%^&$*%^%$ %^&^$%^$%^ £$%^$%&%^& £$^$%^%$ %£$^$^$%& £$^$£%^ ^$%£^$%^ [...]
    Trudno się nie zgodzić...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

A miałem możliwość w sierpniu zagościć przez tydzień w Bergen pewnie na żywo to dopiero widoki fota OK
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów