Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Sarkrisoy...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Sarkrisoy...

...Lofoty, Norwegia

zapraszam

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez wilk325 ; 03-08-2011 o 14:53

Domyślnie

szkoda ...
    piękny teren ...
    fajne światełko ...
    naprawdę szkoda ...

że jeszcze długo na żywo czegoś takiego nie zobaczę

a co do zdjęcia to świetnie wykorzystana warunki, z przyjemnością oglądam.
    Tak się tylko zastanawiam czy nie lepiej byłoby uciąć kawałek wody ale może i nie.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

%^&$*%^%$ %^&^$%^$%^ £$%^$%&%^& £$^$%^%$ %£$^$^$%& £$^$£%^ ^$%£^$%^ tak zazdroszcze......swietne zdjecie w dobrym jkadrze, kolorki ladne....o dzisus ja tez tam chce....

Domyślnie

Pieknie, szkoda ze ja tak nie umiem

p.s zjadles "a" na koncu, Sakrisøya

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    %^&$*%^%$ %^&^$%^$%^ £$%^$%&%^& £$^$%^%$ %£$^$^$%& £$^$£%^ ^$%£^$%^ tak zazdroszcze......swietne zdjecie w dobrym jkadrze, kolorki ladne....o dzisus ja tez tam chce....
    Grzes, napij sie meliski i planuj przyszloroczny urlop w lipcu, dom juz czeka
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

dobrze rozplanowany kadr i w sumie jak zobaczyłem to zdjęcie to śmiać mi się chciało,że nawet w Norwegii w tym roku chyba Słońce częściej gości niż w Polsce
    www.facebook.com/marcinkesekfotografia/
    Nikon D700 + zakres ogniskowych od 14-400 + sb900 i sb910 + manfrotto + kilka szkieł pod M42 i dodatki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markes1987 Zobacz posta
    dobrze rozplanowany kadr i w sumie jak zobaczyłem to zdjęcie to śmiać mi się chciało,że nawet w Norwegii w tym roku chyba Słońce częściej gości niż w Polsce
    pogoda była 1/1 tzn. cały dzień lało lub odwrotnie, ale robiliśmy dziennie po 400-500 km więc ciągle inne rejony Norwegii, na końcu zajechaliśmy do Amsterdamu i tam pewna holenderka twierdziła ze od kliku tygodni jest to pierwszy słoneczny dzień

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    %^&$*%^%$ %^&^$%^$%^ £$%^$%&%^& £$^$%^%$ %£$^$^$%& £$^$£%^ ^$%£^$%^ [...]
    Trudno się nie zgodzić...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

O rzesz w mordę!!!
    Tyle tylko powiem, bo reszta byłaby niecenzuralna

Domyślnie

Piękne zdjęcie.
    Kompozycja, kadr, swiatło, kolorki. Super.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

przy wyostrzaniu wyszły straszne obwódki - chodzi mi przede wszystkim o tą dużą góre skalną po lewej i nie da się tego nie zauważyć....strasznie płasko ona wyszła.... nie sądzisz? reszta się podoba

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów