Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: plenerek

Domyślnie

cieszy, ze ktos to widzi
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Z tym tłem na 2 (jak i na 1) był kłopot, obok miejsca gdzie zaczęliśmy sesję było muzeum motoryzacji, facet z niego zapytał czy nie chcemy zdjęć przy samochodach porobić, młodzi się ucieszyli, ja też bo wózki były fajne, z tym że zamiast myśleć o fajnych samochodach powinienem myśleć co później zrobię ze zdjęciem młodych przy fajnym wózku ale na tle obskurnej betonowej hali pełnej innych gratów, no i sobie narobiłem roboty w fotoszopie

Domyślnie

bardzo klawe foty
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Rycerz, ja się staram bawić kiczem bardzo często na plenerze, bardzo lubię kicz, IMHO jest przezabawny [...]
    Może dlatego, że na nic innego Cie nie stać ?
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Jak nie jak tak, stać mnie na wino, i to nie jedno. Truskawkowe. Rozumiem frustrację, ale daruj sobie gonienie za mną i odgrzebywanie wątków tylko dla tego żeby w jeszcze jednym miejscu postarać się mi podgryźć poślady. Dziwnie to wygląda.

Domyślnie

Jak dla mnie za dużo photoshopa. miejscami obróbka kuleje. taki trochę cyrkowy styl zdjęć.

Zbanowany
    Miasto
    Zambia,Ching,trzecia chata z prawej, obok hamaka białego szamana o imieniu Zyga, przy samym mrowisku

Domyślnie

o rety disco polo od ucha do ucha, że też ktoś za to zapłacił

Zbanowany
    Miasto
    Zambia,Ching,trzecia chata z prawej, obok hamaka białego szamana o imieniu Zyga, przy samym mrowisku

Domyślnie

Nie no Rohu Kowalski zajeb...e focisz, w okolicy koczują cyganie, jak chcesz to Cie polecę

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów