wychodzi na to ze Tak.
Mam uraz psychiczny do wladzy i bardzo sie denerwuje przy nich.Nigdy nie bylem niczego zglaszac,trzeba sie przelamac.
Szukaj
wychodzi na to ze Tak.
Mam uraz psychiczny do wladzy i bardzo sie denerwuje przy nich.Nigdy nie bylem niczego zglaszac,trzeba sie przelamac.
out of the body
OM10+S28-70
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-07-2011 o 11:51 Powód: znacznik
I'm one of those bad things that happen to good people
powinienes to zglosic od razu, jesli wina byla tamtego to niezla kasa by byla do wyrwania
ja kiedys z mojej winy przywalilem lekko w osobowke, predkosci byly minimalne bo korek byl, babka miala tylko pekniety zderzak a wiem ze dostala kase za "szkody na zdrowiu"
ale jak mowisz ze co chwila masz wypadki to moze cos nie tak robisz, pamietasz zeby jezdzic po lewej stronie?![]()
Wejdz jeszcze na http://www.cica.gov.uk Nawet jesli nie znasz sprawcy dalej mozesz ubiegac sie o odszkodowanie
Na szczęście to nie wypadek tylko kolizja i tak trzeba to zgłaszać, żeby mundurowym nie zamieszać.
D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900
jesli juz otrzymasz odszkodwanie to na tyle mizerne, ze szkoda sobie wogole tym glowe zaprzatac,
zalozenie sprawy, orzeczenie winy, szukanie swiadkow... -chyba wiesz o czym pisze![]()
Ostatnio edytowane przez sanderus ; 24-07-2011 o 17:31
Zapomnialem napisac o pojezdzie-rower.
Tu kierowca auta przesadzil, wymijal mnie na zakrecie, droga waska i zahaczył.
Jutro przejde sie na komisariat.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 25-07-2011 o 01:39 Powód: orto. ("zachaczyl")
out of the body
OM10+S28-70
Spieszylem sie do pracy.
out of the body
OM10+S28-70
Skontaktuj się z nami