Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Domyślnie

wychodzi na to ze Tak.

Mam uraz psychiczny do wladzy i bardzo sie denerwuje przy nich.Nigdy nie bylem niczego zglaszac,trzeba sie przelamac.
    out of the body
    OM10+S28-70

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez U-CUT Zobacz posta
    wychodzi na to ze Tak.

Mam uraz psychiczny do wladzy i bardzo sie denerwuje przy nich.Nigdy nie bylem niczego zglaszac,trzeba sie przelamac.
    Do "władzy"? OK. Po prostu to zgłoś. I życzę Ci, byś trafił na ludzkich policjantów, którzy pomogą. A tacy - na szczęście - istnieją.

Domyślnie

Jadac dzisiaj do pracy zachaczyl mnie samochod ciazarowy.Pozdzieralem sie strasznie,kierowca nie raczyl sie zatrzymac,zwial z miejsca wypadku.
    Oczywiście nie napisałeś czym się poruszałeś, ale jeśli to była choćby i średnia osobówka i miało to miejsce przy jakiejś tam różnicy prędkości, to kierowca tej ciężarówki mógł najzwyczajniej faktu zahaczenia nie zauważyć.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-07-2011 o 11:51 Powód: znacznik
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

powinienes to zglosic od razu, jesli wina byla tamtego to niezla kasa by byla do wyrwania

ja kiedys z mojej winy przywalilem lekko w osobowke, predkosci byly minimalne bo korek byl, babka miala tylko pekniety zderzak a wiem ze dostala kase za "szkody na zdrowiu"

ale jak mowisz ze co chwila masz wypadki to moze cos nie tak robisz, pamietasz zeby jezdzic po lewej stronie?

Domyślnie

Wejdz jeszcze na http://www.cica.gov.uk Nawet jesli nie znasz sprawcy dalej mozesz ubiegac sie o odszkodowanie

Domyślnie

Na szczęście to nie wypadek tylko kolizja i tak trzeba to zgłaszać, żeby mundurowym nie zamieszać.
    D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

jesli juz otrzymasz odszkodwanie to na tyle mizerne, ze szkoda sobie wogole tym glowe zaprzatac,
    zalozenie sprawy, orzeczenie winy, szukanie swiadkow... -chyba wiesz o czym pisze
    Ostatnio edytowane przez sanderus ; 24-07-2011 o 17:31

Domyślnie

Zapomnialem napisac o pojezdzie-rower.

Tu kierowca auta przesadzil, wymijal mnie na zakrecie, droga waska i zahaczył.

Jutro przejde sie na komisariat.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 25-07-2011 o 01:39 Powód: orto. ("zachaczyl")
    out of the body
    OM10+S28-70

Domyślnie

Zapomnialem napisac o pojezdzie-rower.

Tu kierowca auta przesadzil,wymijal mnie na zakrecie,droga waska i zachaczyl.

Jutro przejde sie na komisariat.
    Masz już przygotowaną odpowiedź na pytanie ze strony policji, dlaczego nie zgłosiłeś tego zaraz po fakcie?

Domyślnie

Spieszylem sie do pracy.
    out of the body
    OM10+S28-70

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów