Zamieszczone przez
mOSAd
Nawet fajne to coś we włosach. Dół też niezły. Nie pasuje mi "pancerny" stanik w pewnym stopniu, ale jest większy problem. Kadry i wieszanie trenu na drzewach. To jest ok, ale według mnie, nie należy tego pod żadnym pozorem pokazywać. Czyli przyciąć tak, by nie wiadomo było, gdzie i jak on się kończy. No przecież nie wszystko musi być dopowiedziane! Zasłoń sobie dłonią te gałęzie i powinno być o niebo lepiej. Tak wygląda to na amatorską zabawę w lasku. A chodzi raczej o uzyskanie dojrzalszego klimatu.
Druga sprawa to jasność - co prawda chyba tak masz, że lubisz jasno (albo tak monitor ustawiony), ale z wyjątkiem szóstki, tło mogłoby być ciemniejsze. Poprawiła by się głębia - ale ucierpiała lekkość. Zatem tu już coś za coś. na 5 odcień cienia na nogach nieprzyjemny.
Najbardziej w aktualnej wersji pasuje mi zatem szóstka. Kadr jest sensowny i nie tak dosłowny, niemal turystyczny jak na pozostałych.
Chętnie zobaczyłbym zbliżona wersję topless. Wydaje się, że mogłaby trochę zyskać na lekkości i naturalności, w pewnym sensie. Na "nimfowatości". Można by było też użyć lżejszego wzoru stanika lub pokusić się o przyrządzenie go z gałązek i liści. No, może nie byłoby wtedy do końca spójnie, ale jak już kombinować... Może pomysł w przyszłości się przyda.
Skontaktuj się z nami