Witam. Jak zamieścić swoje zdjęcie tutaj? Jakaś podpowiedź.
Szukaj
Witam. Jak zamieścić swoje zdjęcie tutaj? Jakaś podpowiedź.
Witam. Było w szukajce:
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=132468
Nikon D70s, Nikon D200, Nikkor AF-S 18-70, Nikkor 50 1,8/D, SB-400.
Zrobione dzisiaj. czyste niebo bez żadnych plam i brudu. Zdjęcie kolejne luczone przez aparat numer 3321.
Tu link: http://imageshack.us/photo/my-images/842/paw3312.jpg/
Jaka wartość cie interesuje może podaj przy jakiej tobie wyszły plamy. na priv moge wysłać normalnego jpg lub nefka
moj d7000 jest aktualnie na reklamacji niezgodności towaru z umową. pierwsze plamy pojawiały się na F powyżej 10. Było ich ponad 20. Aparat poleciał do serwisu. Po powrocie pstryknąłem zdjęcie na f22 było już z 5 plam ale wziąłem na dalsze testowanie. I wtedy plama już wyskoczyła na f 5,6. Aparat znów poleciał do serwisu i po powrocie przy pierwszym zdjęciu na F5,6 plama nadal była ( nie wiem co za magiki tam pracują). Dlatego aparat poleciał do sklepu na niezgodność towaru z umową i najśmieszniejsze jest to, że sklep nie dał mi żadnej odpowiedzi co zamierza robić tylko odesłał do serwisu na czyszczenie matrycy (ja się pytam po co). I teraz mi napisali list co zrobili i że aparat wraca do sklepu i będę mógł sobie go odebrać. I tu się zdziwią bo ja chcę wymiany na inny model. Zobaczymy jak się to zakończy. 4,5 miesiąca od zakupu a 1,5 miesiąca aparat krąży po sklepach i serwisach.
A jaki to jest sklep ? fotojoker, media markt, saturn?
Ja swojego posłałem do serwisu raz. i wrócił z jeszcze większym problemem AF. Porażka' nie miałem sił i nerwów na
ponowne wysłanie więc sprzedałem. straciłem 1000zł
Kupiłem d300 z pewnej ręki.
Dziś zrobiłem 724 fotki. coś pięknego.
jak patrze na stare z d7k to krew mnie zalewa ,warunki takie same a foty mydlane przed jak i po serwisie.
Jeśli trafiłeś dobrą sztukę to myślę że tak.
Mój d7000 czasami zrobił naprawdę super foteczkę szkoda że czasami.
D300wszystkie robi idealne.
Brakuje mi tylko szybkiego iso pokrętłem z tyłu jak w d7x w d300 trzeba przytrzymać iso w które czasami nie trafie![]()
Skontaktuj się z nami