Close

Strona 272 z 705 PierwszyPierwszy ... 172222262270271272273274282322372 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 711 do 2 720 z 7042

Domyślnie

Witam. Jak zamieścić swoje zdjęcie tutaj? Jakaś podpowiedź.

Nikon D70s, Nikon D200, Nikkor AF-S 18-70, Nikkor 50 1,8/D, SB-400.

Domyślnie

Zrobione dzisiaj. czyste niebo bez żadnych plam i brudu. Zdjęcie kolejne luczone przez aparat numer 3321.
    Tu link: http://imageshack.us/photo/my-images/842/paw3312.jpg/

Oszczędny w słowach
    Miasto
    w którym mieszkam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mahonej Zobacz posta
    Zrobione dzisiaj. czyste niebo bez żadnych plam i brudu. Zdjęcie kolejne luczone przez aparat numer 3321.
    Tu link: http://imageshack.us/photo/my-images/842/paw3312.jpg/
    zrób na wyższym F bo na 5,6 to chyba tylko w moim trefnym D7000 się trafiły

Domyślnie

Jaka wartość cie interesuje może podaj przy jakiej tobie wyszły plamy. na priv moge wysłać normalnego jpg lub nefka

Oszczędny w słowach
    Miasto
    w którym mieszkam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mahonej Zobacz posta
    Jaka wartość cie interesuje może podaj przy jakiej tobie wyszły plamy. na priv moge wysłać normalnego jpg lub nefka
    moj d7000 jest aktualnie na reklamacji niezgodności towaru z umową. pierwsze plamy pojawiały się na F powyżej 10. Było ich ponad 20. Aparat poleciał do serwisu. Po powrocie pstryknąłem zdjęcie na f22 było już z 5 plam ale wziąłem na dalsze testowanie. I wtedy plama już wyskoczyła na f 5,6. Aparat znów poleciał do serwisu i po powrocie przy pierwszym zdjęciu na F5,6 plama nadal była ( nie wiem co za magiki tam pracują). Dlatego aparat poleciał do sklepu na niezgodność towaru z umową i najśmieszniejsze jest to, że sklep nie dał mi żadnej odpowiedzi co zamierza robić tylko odesłał do serwisu na czyszczenie matrycy (ja się pytam po co). I teraz mi napisali list co zrobili i że aparat wraca do sklepu i będę mógł sobie go odebrać. I tu się zdziwią bo ja chcę wymiany na inny model. Zobaczymy jak się to zakończy. 4,5 miesiąca od zakupu a 1,5 miesiąca aparat krąży po sklepach i serwisach.

Domyślnie

A jaki to jest sklep ? fotojoker, media markt, saturn?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gattuso Zobacz posta
    moj d7000 jest aktualnie na reklamacji niezgodności towaru z umową. pierwsze plamy pojawiały się na F powyżej 10. Było ich ponad 20. Aparat poleciał do serwisu. Po powrocie pstryknąłem zdjęcie na f22 było już z 5 plam ale wziąłem na dalsze testowanie. I wtedy plama już wyskoczyła na f 5,6. Aparat znów poleciał do serwisu i po powrocie przy pierwszym zdjęciu na F5,6 plama nadal była ( nie wiem co za magiki tam pracują). Dlatego aparat poleciał do sklepu na niezgodność towaru z umową i najśmieszniejsze jest to, że sklep nie dał mi żadnej odpowiedzi co zamierza robić tylko odesłał do serwisu na czyszczenie matrycy (ja się pytam po co). I teraz mi napisali list co zrobili i że aparat wraca do sklepu i będę mógł sobie go odebrać. I tu się zdziwią bo ja chcę wymiany na inny model. Zobaczymy jak się to zakończy. 4,5 miesiąca od zakupu a 1,5 miesiąca aparat krąży po sklepach i serwisach.
    Ja swojego posłałem do serwisu raz. i wrócił z jeszcze większym problemem AF. Porażka' nie miałem sił i nerwów na
    ponowne wysłanie więc sprzedałem. straciłem 1000zł
    Kupiłem d300 z pewnej ręki.
    Dziś zrobiłem 724 fotki. coś pięknego.
    jak patrze na stare z d7k to krew mnie zalewa ,warunki takie same a foty mydlane przed jak i po serwisie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sipox07 Zobacz posta
    Ja swojego posłałem do serwisu raz. i wrócił z jeszcze większym problemem AF. Porażka' nie miałem sił i nerwów na
    ponowne wysłanie więc sprzedałem. straciłem 1000zł
    Kupiłem d300 z pewnej ręki.
    Dziś zrobiłem 724 fotki. coś pięknego.
    jak patrze na stare z d7k to krew mnie zalewa ,warunki takie same a foty mydlane przed jak i po serwisie.
    Ja kupiłem D7000 zamiast D300, mam nadzieję że dokonałem dobrego wyboru

Domyślnie

Jeśli trafiłeś dobrą sztukę to myślę że tak.
    Mój d7000 czasami zrobił naprawdę super foteczkę szkoda że czasami.
    D300wszystkie robi idealne.
    Brakuje mi tylko szybkiego iso pokrętłem z tyłu jak w d7x w d300 trzeba przytrzymać iso w które czasami nie trafie

Strona 272 z 705 PierwszyPierwszy ... 172222262270271272273274282322372 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów