Lubię te kolorki![]()
Szukaj
Lubię te kolorki![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Masz jakiś problem...? ..Nie wyrażaj tego kolorem...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Boregard tak wlasnie sobie myslalem, ze jak tu zajrzysz to bedziesz krecil nosem na kolory
moj problem to brak czasu na cokolwiek, pozatym jestem bezproblemowy![]()
Geralttt- tutaj pelna zgoda, z tym ze tego typu dysputy tu juz niejednokrotnie sie odbywaly. Bez jakiegos zasadniczego rozstrzygniecia. Kazdy pozostaje przy swoim. To tez chyba ok, bo jeszce gorzej by bylo jak bysmy wszyscy chcieli tak samo, i wszystkim to samo sie podobalo. Nie daj boze disco poloRadia trzeba by wywalic.
Ja osobiscie jestem za tym, ze to my -autorzy- chcemy jakos przedstawic to co zarejestrowalismy.
A ze nie kazdemu to odpowiada... Coz nie moj problem.
Caly czas twierdze ze to nie jest fotografia dokumentalna w doslownym tego slowa znaczeniu. Bo w tamtej dziedzinie fotografii, sam mialbym opory przed radosnym machaniem suwaczkami, a w landszafcie osobiscie nie mam zadnych.
Ale ta dyskusja tutaj u,mrze bez rozstrzygniec i zapewne niejednokrotnie wracac bedzie.
Zreszta widze ze wlasnie sie zaczela.
I dobrze.
Łykam tak jak jest
Sam czasami lubie podkręcic kolor tu i ówdzie...![]()
E no, fajnie jest, kolor wygrywa tu wszystko.
LED ZEPPELIN
Nie no bajkaBardzo mi się podoba. A czy nierealne? No jak nie jak tak
![]()
D600 + MB-D14 + szkiełka
dobre, podoba sie, choc nie o nierealnosc tutaj chodzi a o WB ale to taka moja jazda![]()
Nikon http://greg77.com/
SI Senior. Wiem, ale, że nadal pojawiają się wątpliwości typu " może za bardzo pojechane" itd. zatem mi nie przeszkadza ruszać i wałkować tematu od nowa.![]()
Jak to nierealne? Ja tutaj widzę bardzo realną fotografięChyba, że oczu nie umyłem z rana...
No no - o to to to - wb znaczy mówisz źle ustawiony?
Sądzę, że to raczej jakieś filtry ocieplające zagrały niż wb zjechane, ale pewności mieć nie mogę, a że mi gra foto, to cóż - nie wnikam...Fajnie i ciepło...
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Skontaktuj się z nami