Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

zajebiaszcze foto, jak zroniles je w Angli to odrazu masz odemnoe nominacje do oscara...

Domyślnie

Lubię te kolorki
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Masz jakiś problem...? ..Nie wyrażaj tego kolorem...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Boregard tak wlasnie sobie myslalem, ze jak tu zajrzysz to bedziesz krecil nosem na kolory
    moj problem to brak czasu na cokolwiek, pozatym jestem bezproblemowy

Domyślnie

Łykam tak jak jest
    Sam czasami lubie podkręcic kolor tu i ówdzie...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

E no, fajnie jest, kolor wygrywa tu wszystko.
    LED ZEPPELIN

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Nowe Miasto Lubawskie

Domyślnie

Nie no bajka Bardzo mi się podoba. A czy nierealne? No jak nie jak tak
    D600 + MB-D14 + szkiełka

Domyślnie

dobre, podoba sie, choc nie o nierealnosc tutaj chodzi a o WB ale to taka moja jazda

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Geralttt- tutaj pelna zgoda, z tym ze tego typu dysputy tu juz niejednokrotnie sie odbywaly. Bez jakiegos zasadniczego rozstrzygniecia. Kazdy pozostaje przy swoim. To tez chyba ok, bo jeszce gorzej by bylo jak bysmy wszyscy chcieli tak samo, i wszystkim to samo sie podobalo. Nie daj boze disco polo Radia trzeba by wywalic.
    Ja osobiscie jestem za tym, ze to my -autorzy- chcemy jakos przedstawic to co zarejestrowalismy.
    A ze nie kazdemu to odpowiada... Coz nie moj problem.
    Caly czas twierdze ze to nie jest fotografia dokumentalna w doslownym tego slowa znaczeniu. Bo w tamtej dziedzinie fotografii, sam mialbym opory przed radosnym machaniem suwaczkami, a w landszafcie osobiscie nie mam zadnych.
    Ale ta dyskusja tutaj u,mrze bez rozstrzygniec i zapewne niejednokrotnie wracac bedzie.
    Zreszta widze ze wlasnie sie zaczela.
    I dobrze.
    SI Senior. Wiem, ale, że nadal pojawiają się wątpliwości typu " może za bardzo pojechane" itd. zatem mi nie przeszkadza ruszać i wałkować tematu od nowa.

Cytat Zamieszczone przez adinml Zobacz posta
    Nie no bajka Bardzo mi się podoba. A czy nierealne? No jak nie jak tak
    Jak to nierealne? Ja tutaj widzę bardzo realną fotografię Chyba, że oczu nie umyłem z rana...

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    dobre, podoba sie, choc nie o nierealnosc tutaj chodzi a o WB ale to taka moja jazda
    No no - o to to to - wb znaczy mówisz źle ustawiony?
    Sądzę, że to raczej jakieś filtry ocieplające zagrały niż wb zjechane, ale pewności mieć nie mogę, a że mi gra foto, to cóż - nie wnikam... Fajnie i ciepło...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez geralttt Zobacz posta
    SI Senior. Wiem, ale, że nadal pojawiają się wątpliwości typu " może za bardzo pojechane" itd. zatem mi nie przeszkadza ruszać i wałkować tematu od nowa.

Alez ja jestem jak najbardziej za tym ,coby sobie dyskutowac.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów