Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Domyślnie

Nerdkiler - gratuluję zatem
    cezar - jasne, masz racje tylko po co ?
    Ostatnio edytowane przez tkacz! ; 01-07-2011 o 13:31
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

kupuje to zdjecie - z pomyslunkiem wykonane - gratki
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Oszczędny w słowach Awatar cezar
    Miasto
    Wzgórza kolan

Domyślnie

Najwidoczniej zapominasz co to jest fotografia bo gubisz po drodze kawałki zdjęcia...idźmy dalej takim tokiem rozumowania, zróbmy białą plamę i klaszczmy z zachwytu jak pięknie świeci dziurawe zdjęcie zawsze będzie dziurawe i dobrze o tym wiesz

Domyślnie

cezar ale sam wiesz ze nie chodzi o to żeby zrównać wszystko od granic 0, 255 bo imo to jest bez sensu. Gdybym tego nie kontrolował, nie wdawałbym się w polemikę na tym polu ale chcę zaznaczyć że takie rzeczy robi się celowo

Domyślnie

Bardzo fajne, bardzo - chociaż wąsy pana trochę sztucznie się prezentują.
    Tutaj jest... podpis

Miasto
    Wzgórza kolan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tkacz! Zobacz posta
    cezar ale sam wiesz ze nie chodzi o to żeby zrównać wszystko od granic 0, 255 bo imo to jest bez sensu. Gdybym tego nie kontrolował, nie wdawałbym się w polemikę na tym polu ale chcę zaznaczyć że takie rzeczy robi się celowo
    Sam zobacz ileż można z tej kiecki wyciągnąć jeszcze detali, resztę niepotrzebną przymaskować i to z takiej miniaturki, a co dopiero z Twojego rawa. porównaj kiecki boś zjadł zęby na psie

Domyślnie

drogi cezarze, wydaje mi się że nie rozumiesz ale nie zamierzam Cię przekonywać. Wspaniała wersja doprawdy, że też sam na to nie wpadłem

Miasto
    Wzgórza kolan

Domyślnie

ciesze się, że sie rozumiemy

Domyślnie

E tam, czepiacie się wszyscy. A mnie się podoba i z uporem maniaka próbuje takie kolory zrobić u siebie.
    D700, D300, S20/1.8, N35/1.8, N50/1.8, N85/1.8, SB-600, SB-800.

Domyślnie

Hahahahaha cezar - pogrążasz się. Poza tym że jest RGB, są jakieś jedynie prawidłowe wartości, to jest coś takiego jak walory estetyczne. Widze u Krzyśka na zdjęciu zarówno detale w cieniach jak i w światłach i nie ma sensu robić z tego jakiegoś quasi HDRa. Fotka świetna
    JN

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów