sarmacki ślubniak
pozdr
tkacz
Szukaj
sarmacki ślubniak
pozdr
tkacz
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Pozwól mnie, wasza dostojność, przyjąć deputację wałecką, a ja jej przyrzeknę, że zaraz idziemy w pomoc, niech się nieborakowie pocieszą, nim nieboraczki pocieszymy.
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
He, he, świetnez jajem, podoba się
![]()
supera wąsy to takie jak zapuszczali dla Małysza
kiedy reszta ?? bom ciekaw![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
na resztę trzeba będzie jeszcze poczekać, wszystko ma swoją kolej![]()
Zakręcono zajefajno.
Pomysł ok ale wykonanie średnie bardzo. Detale detale gdzie detale w cieniach. widzę tam plamy. Na ramieniu pana młodego dopatrzyć się można mgiełki lub jak kto woli efekt halo lub efekt niedokładnego maskowania. pzdr
Nerdkilerwybacz, ale na photoshopie "zjadłem" zęby i nie darowałbym sobie niedokładnego maskowania
to co widzisz to pokost którego nie "pije" tzw twardziel drewna. Co do detali w cieniach polecam kalibrację monitora
Zgraj sobie zdjęcie na kompa, wrzuc do PS i w krzywych lub poziomach z altem wskazując punkt cieni i świateł zobaczysz to, czego nie pokazuje Ci monitor
![]()
Monitor mam bardzo dobry i skalibrowany.
tkacz gdybyś na photoshope zjdł zęby to nie dopuscił byś aby młodej pies kiecke przepalił, wgraj sobie do psa weź kroplomierz i odczytaj wynik inny niż 255..... a można to było usunąć dwoma klikami ...pozdrawiam serdecznie
Skontaktuj się z nami