Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Sklep w chicago

Domyślnie Sklep w chicago

Witam, ma ktoś namiary na sprawdzony internetowy sklep w chicago, koleżanka niedługo tam leci na 2tyg, a ja żonę przekonałem w końcu do nowego (niezbędnego body), mam nadzieję że będzie dużo taniej. Z góry dziękuję za pomoc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -bob- Zobacz posta
    Witam, ma ktoś namiary na sprawdzony internetowy sklep w chicago, koleżanka niedługo tam leci na 2tyg, a ja żonę przekonałem w końcu do nowego (niezbędnego body), mam nadzieję że będzie dużo taniej. Z góry dziękuję za pomoc.
    http://www.calumetphoto.com - sklep w Chicago i na przedmieściach
    http://www.helixcamera.com - sklep niedaleko centrum Chicago

Prawda jest taka, że nikt z Chicago nie kupuje w Chicago tylko wysyłkowo w NY
    Niestety demokraci z Illinois robią wszystko aby to ukrócić
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

tak lepiej kupić wcześniej z bhphotovideo.com z wysyłką do chicago bo wtedy nie płaci się podatku stanowego...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

nie czaję,............ wychodzi na to, że zapłacę drożej niż u nas........ masakra.......... liczyłem, że przy kupnie d300s wydam ok 3500pln (u nas 4200pln)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    tak lepiej kupić wcześniej z bhphotovideo.com z wysyłką do chicago bo wtedy nie płaci się podatku stanowego...
    Tyle, że trzeba zamawiać na swoje nazwisko a nie na znajomych czy rodzinę w USA bo być może będę musieli ten podatek zapłacić.
    Demokraci w Illinois zgnoili lokalną gospodarkę i teraz szukają łatwych pieniędzy. Wpadli więc na pomysł aby obywatele stanu Illinois wpłacali zaległe podatki z ostatnich 6 lat zakupów w innych stanach.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

no to kurde nieładnie...

tak, ja też patrzyłem i mi wyszło że w Polsce wychodzi albo taniej albo bardzo zbliżona cena...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

To moze lepiej kupic u nas i tam sprzedac? Wow, sprawiedliwosc dziejowa i dobrobyt w koncu
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Dzięki wszystkim za info pozdrawiam................................. szkoda

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    To moze lepiej kupic u nas i tam sprzedac? Wow, sprawiedliwosc dziejowa i dobrobyt w koncu
    Jeszcze im tylko wizy walniemy i będzie git !
    moje obserwacje...

Domyślnie

Okopie trochę temat . Zna ktoś jakieś komisy foto w Chicago lub Miami ?
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Uprawnienia umieszczania postów