Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Gleboki blekit

Domyślnie Gleboki blekit

Bardzo, ale to bardzo podoba mi sie ten kolor!!!!

1. Pion ktory bardzo lubie

2. Poziom ktory tez lubie

3. Bonusowo Lodki, mam serie z lodkami z tym bajecznym swiatlem, ale to moze kiedys, bo bylo ich troche w ciagu kilku ostatnich dni Taki kadr mam, mnie sie kadr bardzo podoba, ale mam zastrzezenia, wiec bedzie bonusem

Domyślnie

Grzesiu,jedna,dwie ,trzy...OK.! Ale.........140234582572 z tego samego miejsca,razy kilku,rok w rok......no kużwa....sorry Wodzu...wymiękam.Wiem!,że robicie już OK obróbkę,od dawna...Więć,kużwa,idzta dookoła miejsca zamieszkania ...pokażcie mi ,wreszcie, IRLANDIĘ..!!!!!!

Sorry ,Grzesu,że akurat w Twoim wątku,ale już nie zdzierżyłem..........
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 18-06-2011 o 07:03
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Grzesiu,jedna,dwie ,trzy...OK.! Ale.........140234582572 z tego samego miejsca,razy kilku,rok w rok......no kużwa....sorry Wodzu...wymiękam.Wiem!,że robicie już OK obróbkę,od dawna...Więć,kużwa,idzta dookoła miejsca zamieszkania ...pokażcie mi ,wreszcie, IRLANDIĘ..!!!!!!
    Rozpedziles sie, lodki sa bonusem, nie zameczam.......zwroc uwage, ze sa tez inne kadry a raczej glowne sa inne.

Domyślnie

Sorry ,Grzesu,że akurat w Twoim wątku,ale już nie zdzierżyłem..........
    Wypada sie tylko podpisac .

Domyślnie

Jasne,kadry......są śliczne,ale mnie już weny brakuje na feedbacki.Daj mi uliczkę we wsi,pub,czerwoną latarnię,cokolwiek.....Nie jezioro,klif ,bo tego mam już powyżej....wiadomo czego..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No kuzwa......lodki jako bonus bo chce poznac opinie o kadrze a podstawa sa dwa zdjecia z dlugiego.....wyslu****e takie......IRLANDIE!!! Nie pokazywalem zadnych lodek ostatnio, te sa bonusem, poza tym sa oddalone o blisko 400km od tych ktore znacie z mojej reki, wiec pokazuje Irlandie!

Nie jezioro,klif ,bo tego mam już powyżej....wiadomo czego..
    No i teraz jest jasno i czytelnie, pokazuje co najbardziej lubie......ale jak trafie cos dobrego to bedziesz pierwszy

Domyślnie

Dzięki...!....

Chciałem ,jednocześnie,zaznaczyć,że od"technicznej" strony nie mam uwag.....Mogę się tylko uczyć....
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 18-06-2011 o 07:35 Powód: skleroza
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

W sumie za Borrim. Technikalia bez zarzutu, ale tematycznie mimo, że pięknie, już tak nie chwyta za gardło. To tak jak z wschodem/zachodem słońca nad morzem...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ładnie, czysto i jak zawsze na wysokim poziomie
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    To tak jak z wschodem/zachodem słońca nad morzem...
    No niby racja, ale ile jeszcze bedzie tych zachodow czy wschodow albo nawet brzózek, setki tysiace.....to sa tematy i beda sie powtarzac.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-06-2011 o 08:12 Powód: orto. ("brzuzek")

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów