Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: Gleboki blekit

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ufffff....ulżyło...
    i tak mi sie humor poprawil z rana.....co wazne jest bo mam przed soba jeszcze 11,5h w pracy
    a na deser dla wytrwalych polecam strone kolesia ktory uwaza ze obrobka jest Be i obrabiane zdjecia to oszustwo bo lustrzanka zrobi zdjecie za ciebie

Domyślnie

Żeby tak połowa forum była tak nudna jak Ty.

Muszę przyznać, że trochę rozumiem Borregarda - chętnie zobaczyłbym "inną" Irlandię w Twoim wykonaniu, bez łódek, klifów, morza. To jak będzie? Dasz się namówić?
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Badyl81 Zobacz posta
    Żeby tak połowa forum była tak nudna jak Ty.

Muszę przyznać, że trochę rozumiem Borregarda - chętnie zobaczyłbym "inną" Irlandię w Twoim wykonaniu, bez łódek, klifów, morza. To jak będzie? Dasz się namówić?
    Jak cos zrobie to pokaze, ale nie bede sie spinal na cos co mnie nie pociaga

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Grzesiu,jeszcze raz sorry...
    Chciałem dobrze,a wyszło jak zwykle.... Foć co tylko chcesz,pokazuj do woli,ale zawsze się znajdzie zgred .....nieprzyjemny....
    Ja doceniam poświęcenie,kilometry,przygotowania nocki zarwane itd,itp.....ale jak się kawior ,codziennie, wpiernicza,to się można "ochwacić".
    Piszę,bo zauważyłem zdenerwowanie ...i wtedy na bakier jesteś z ortografią...
    Grzesiu, pozostanę Twoim wielkim fanem,mogę..?
    borregaard, wiesz doskonale, że do Ciebie nic nie mam ... ale ta Twoja uszczypliwa uwaga jest nie na miejscu. Uwierz mi.

Wiesz, że wiele osób na forum (bez zdenerwowania) ma kłopoty nie tylko z ortografią i interpunkcją ale nawet z przedstawieniem swojej myśli w sposób jasny i zrozumiały. Wyluzuj.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    borregaard, wiesz doskonale, że do Ciebie nic nie mam ... ale ta Twoja uszczypliwa uwaga jest nie na miejscu. Uwierz mi.

Wiesz, że wiele osób na forum (bez zdenerwowania) ma kłopoty nie tylko z ortografią i interpunkcją ale nawet z przedstawieniem swojej myśli w sposób jasny i zrozumiały. Wyluzuj.

No bo Pan Borregard lubi prowokować, nawet w przeprosinach, jego diabełek pokazuje rogi

A zdjecie - Grzesiek wie co o nim myśle, w każdym razie pragnę poinformować, że takich widoków będzie w niedługim czasie więcej...

Talking

Jest tak wiele, tak bardzo wiele prezentowanych zdjęć na forum, że jest wolny wybór dla każdego.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Dobra chlopaki, gadamy o zdjeciach...please, kazdy ma swoje zdanie, ja nie wyrazam sie tak pod tysieczna fota brzozy czy falochronu, rozmawiamy o zdjeciach......
    A do naszego Borregaarda trzeba sie przyzwyczaic, czesto wie co mowi

Domyślnie

Jak zwykle świetnie dopracowane , ja bardzo dokładnie oglądam takie zdjęcia analizuje poszczególne fragmenty i staram się coś nauczyć . Co prawda w praktyce potem kiepsko wychodzi ale przynajmniej próbuję. Pozdrawiam

Domyślnie

Krokusiku,ja już taki właśnie jestem,stary zgred,złośliwy i zły..i nic tego nie zmieni,za póżno...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów