Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Srebro II

Domyślnie Srebro II

Wobec szalonego wręcz zainteresowania () moim zdjęciem "Srebro" (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=182862) i naginając się do obowiązujących trendów () w dodawaniu kolejnych rzymskich cyfr prezentuję:

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Zrób drzewko w delikatnie pofałdowanym terenie,w mięciutkim świetle,daj chwytliwy tytuł i masz HITA .Ale wcześniej zmień nika,bo pod twoim uznali by za prowokację .Ag jest ładne,czasami lepsze od Au .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Zrób drzewko w delikatnie pofałdowanym terenie,w mięciutkim świetle,daj chwytliwy tytuł i masz HITA .Ale wcześniej zmień nika,bo pod twoim uznali by za prowokację .Ag jest ładne,czasami lepsze od Au .
    No właśnie wolę Ag... i A.G.
    Ale, cholera, wciąż biję się z myślami - może powinienem wystemplować te maki?
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    No właśnie wolę Ag... i A.G.
    Ale, cholera, wciąż biję się z myślami - może powinienem wystemplować te maki?
    Nie ruszaj maczków,piękne są w mocnym punkcie .

Domyślnie

...naginając się do obowiązujących trendów w dodawaniu kolejnych rzymskich cyfr...

Ja mam dwie konstruktywne uwagi:
    I. Ten mak jest biały, a tamten był czarny. Znaczna poprawa.
    II. Czy jesteś pewien że chodzi o rzymskie cyfry?

"ll - podwójne "l" traktowano do niedawna jako oddzielną literę w alfabecie hiszpańskim.

LL tradycyjnie wyrażał głoskę /ʎ/ (palatalna lateralna). Dźwięk ten zanikł na większości obszarów Ameryki, z wyjątkiem dwujęzycznych obszarów, na których mówi się w keczua lub w innych językach rdzennych Ameryki, posiadających ten fonem w swojej fonetyce. Obecnie zanika także w Hiszpanii, ale podobnie: z wyjątkiem dwujęzycznych obszarów języka katalońskiego lub innych języków, w których obecne jest /ʎ/. Na większości obszarów fonem ten upodabnia się do /j/. Zjawisko to nazywane jest yeismo. W argentyńskim dialekcie rioplatense /j/ i /ʎ/ są na ogół wymawiane jak /ʒ/ (palatalna dźwięczna szczelinowa), w sposób zbliżony do polskiego ź. Zjawisko to nazywa się žeismo.

Obecnie znak ten uważany jest jako ele doble (podwójne l) - nie zaś jako osobną literę alfabetu."
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Zdjęci nawet mi się podoba wole takie niż np. znak 60 który pokazywałeś ;] A co do Ciebie Trezrrr mogłeś sobie darować wykład bo niczego to nie wnosi do tego wątku.

Domyślnie

bardzo mi sie to zdjecie podoba, miedzy innymi z powodu drogi w dalekim planie. jakos tak sie przyjemnie wg mnie komponuje. brawo

Domyślnie

Srebro II zdecydowanie wolę od Srebro I.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Podziwiam Twój upór chłopie. I to,że masz w trąbce opinie innych. Nawet Cię polubiłam

A fotka fajna....tzn bokeh, taki lubię.

Domyślnie

No właśnie wolę Ag... i A.G. [...]
    Melduję się.
    Jedynka jakoś mnie nie przekonała (ta siatka w tle...) jednak dwójeczka i owszem. Umiesz z niczego zrobić coś, mało kto to potrafi.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów