Wobec szalonego wręcz zainteresowania () moim zdjęciem "Srebro" (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=182862) i naginając się do obowiązujących trendów (
) w dodawaniu kolejnych rzymskich cyfr prezentuję:
Szukaj
Wobec szalonego wręcz zainteresowania () moim zdjęciem "Srebro" (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=182862) i naginając się do obowiązujących trendów (
) w dodawaniu kolejnych rzymskich cyfr prezentuję:
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Zrób drzewko w delikatnie pofałdowanym terenie,w mięciutkim świetle,daj chwytliwy tytuł i masz HITA.Ale wcześniej zmień nika,bo pod twoim uznali by za prowokację
.Ag jest ładne,czasami lepsze od Au
.
Ja mam dwie konstruktywne uwagi:
I. Ten mak jest biały, a tamten był czarny. Znaczna poprawa.
II. Czy jesteś pewien że chodzi o rzymskie cyfry?
"ll - podwójne "l" traktowano do niedawna jako oddzielną literę w alfabecie hiszpańskim.
LL tradycyjnie wyrażał głoskę /ʎ/ (palatalna lateralna). Dźwięk ten zanikł na większości obszarów Ameryki, z wyjątkiem dwujęzycznych obszarów, na których mówi się w keczua lub w innych językach rdzennych Ameryki, posiadających ten fonem w swojej fonetyce. Obecnie zanika także w Hiszpanii, ale podobnie: z wyjątkiem dwujęzycznych obszarów języka katalońskiego lub innych języków, w których obecne jest /ʎ/. Na większości obszarów fonem ten upodabnia się do /j/. Zjawisko to nazywane jest yeismo. W argentyńskim dialekcie rioplatense /j/ i /ʎ/ są na ogół wymawiane jak /ʒ/ (palatalna dźwięczna szczelinowa), w sposób zbliżony do polskiego ź. Zjawisko to nazywa się žeismo.
Obecnie znak ten uważany jest jako ele doble (podwójne l) - nie zaś jako osobną literę alfabetu."
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Zdjęci nawet mi się podoba wole takie niż np. znak 60 który pokazywałeś ;] A co do Ciebie Trezrrr mogłeś sobie darować wykład bo niczego to nie wnosi do tego wątku.
bardzo mi sie to zdjecie podoba, miedzy innymi z powodu drogi w dalekim planie. jakos tak sie przyjemnie wg mnie komponuje. brawo
Srebro II zdecydowanie wolę od Srebro I.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Podziwiam Twój upór chłopie. I to,że masz w trąbce opinie innych. Nawet Cię polubiłam
A fotka fajna....tzn bokeh, taki lubię.
Skontaktuj się z nami