Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Statyw RACAM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manat Zobacz posta
    Tak Benro to alternatywa. W Racam przydatną dla mnie opcją jest możliwość wydzielenia monopodu - nie muszę go kupować oddzielnie. Na wysokości mi za bardzo nie zależy. Muszę jeszcze podumać...
    To może taki: http://fotozakupy.pl/statyw/benro-a-...krowiec,13252s z już naprawdę niezłą głowicą. Fakt, że droższy ale to już naprawdę porządny sprzęt.

Domyślnie

Długi, dzięki za linka. Wszystko byłoby fajnie, ale niestety najważniejszą dla mnie funkcjonalnością jest możliwość pochylania kolumny, a to benro niestety tego nie zapewnia :-/ Monopod to drugorzędna potrzeba - po prostu po co kupować go oddzielnie, skoro można "wszystko w jednym".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manat Zobacz posta
    Długi, dzięki za linka. Wszystko byłoby fajnie, ale niestety najważniejszą dla mnie funkcjonalnością jest możliwość pochylania kolumny, a to benro niestety tego nie zapewnia :-/ Monopod to drugorzędna potrzeba - po prostu po co kupować go oddzielnie, skoro można "wszystko w jednym".
    Statyw z pierwszego linka, który Ci podałem, zapewnia pochylenie kolumny ale wtedy pisałeś, że wadą jest brak wydzielania monopodu. Akurat Benro ma sporo modeli z regulowaną kolumną. Sam sobie taki kupiłem: http://fotozakupy.pl/statyw/benro-a-...okrowiec,8170s

Domyślnie

Witam przymierzam się do zakupu właśnie statywu RACAM 188cm może ktoś już taki używa i może wyrazić swoją opinię. A może ktoś coś ciekawego w przedziale cenowym 500-600zł poleci. Zależy mi na wysokości (wysoki), głowicy kulowej, oraz stabilności. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
    Nikon - przybora
    "Dobrym słowem można długo żyć. Dlatego dawaj je ludziom, gdy na to zasłużą.
    Bo potrzebują ludzkiej akceptacji. Bo bez niej trudno jest żyć."
    -M.Maliński

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów