Close

Strona 42 z 95 PierwszyPierwszy ... 3240414243445292 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 942

Domyślnie

Wrzucę, wrzucę ale nie bede bawił się w żadne test. Strzele przy okazji jakiś portrecik czy cus
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Ok, dwa sample ode mnie. Małe foty bo z bloga, ale bokeh i ostrość na 1.8 jakąś widać.

Domyślnie

to i ja coś wstawię oba przymykane do 2.2 w sumie z przyzwyczajenia 1.8 jak najbardziej użyteczne i według mnie bardzo fajne szkiełko- zdjęcia może nie jakieś popisowe, ale na drugim pozytywnie zaskoczył mnie af, bo mój psiak nie należy do wolnych
    1.

2.
    1/2 Get Lucky Photo
    D750| S 35mm | N 50mm 1.8 | SB700

Domyślnie

to jest wlasnie bol wszystkich watkow dotyczacych nowych szkiel... nikt nie potrafi/nie chce wrzuci ladnego porzadnego zdjecia po ktorym moznaby wyciagnac jakies konstruktywne wnioski. albo zielsko, albo wlochata czarna plama... i co my mamy zobaczyc albo co ocenic?

Domyślnie

Ty też nie chcesz wrzucić zdjęcia... żadnego.
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

miałem nie wrzucać takich sklepowych ale mysle ze da to jakis pogląd, D300, ISO 500 f1.8 oraz 2.5
    1.8
    2.5
    D700 + 35 & 85
    D610 + 28 & 50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    to jest wlasnie bol wszystkich watkow dotyczacych nowych szkiel... nikt nie potrafi/nie chce wrzuci ladnego porzadnego zdjecia po ktorym moznaby wyciagnac jakies konstruktywne wnioski. albo zielsko, albo wlochata czarna plama... i co my mamy zobaczyc albo co ocenic?
    A wolisz jakby byly mocno wyostrzane jak te w innym wątku? Takie są bardziej wiarygodne? Uważam, że jak ktoś chce zobaczyć to zobaczy jak marze tło to szkło, na moim "zielsku", w LD masz tego dobry przykład..

Oszczędny w słowach Awatar bamicz
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    Każda fotka daje jakiś pogląd, nie zawsze muszą to być "laboratoryjne" pstryki
    D90, S 17-50/2.8 EX DC HSM OS, N18-105VR, Nissin Di622N, Benro A-350EX+HD-18, szpej

Domyślnie

jesli ktos jest w stanie nabyc poglad o szkle ogladajac takie zdjecia, to powinien przedsiewziac kroki celem rozwijania swoich zdolnosci... moze zakwalifikuje sie do ktoregos odcinka x-files.

Domyślnie

Nie chcecie dać testowych, bo to wstyd, passe? Nawet test bateryjkowy (choćby eneloop) albo nawet pudełko zapałek szt.48 plus coś z większej odległości w NEF, dałby większe pojęcie o tym szkle niż jpegi-miniaturki z luzackich pstryków. Jeden zrobi świetną fotkę, to wszyscy polecą kupić inny gorszą, to będą zbierać na 1.4

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Strona 42 z 95 PierwszyPierwszy ... 3240414243445292 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów