Szukaj
Mnie nie oczyscilo, raczej przeczysciloA tak na serio - nie widze w tym zdjeciu nic interesujacego, w mojej opinii jest to próbwa dorobienia mistycyzmu przeciętnemu zdjęciu.
Mocne slowa, przeczyscilo.. nie ma to jak oglada.
A ja uważam, że takie zdjęcia mają rację bytu, przy pozytywnym podejściu i nie wyobrażaniu sobie, że chodzi o wielką sztukę. To taki superminimal. Mnie tu nie pasuje dziwna niesymetryczna ramka, coś takiego musi mieć oprawę bardzo wyważoną.
A new shit has come to light...
Dobry, ciekawy minimalizm. Jestem zdecyowanie na tak!![]()
działa oczyszczająco, podoba się!![]()
D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24
Dla mnie super. Spośród wszystkich Twoich zdjęć, które widziałem to podoba mnie się najbardziej. Bardzo subtelne w każdej warstwie.
Przyznam się natomiast, że na Twoim miejscu nie oparłbym się chyba wklejeniu trzeciej łódki, gdzieś w głębi kadru, pomiędzy, tymi które już tam są. Przy okazji Twojego zdjęcia przypomniał mi się motyw łódek i głębi, którą one zrobiły, w obrazie Moneta Dom rybaka w Varengeville.
Twoje zdjęcie jest dla mnie antytezą pracy Loctera "Black Water" (bardzo dobrej zresztą, o czym pisałem w wątku jej poświęconym).
Pełne oczyszczenie, pełen spokój. Pozdro![]()
pozwolilem sobei zaciagnac ten obrazek, okazuje sie, ze to biale na srodku to chmury a to co wyglada jak chmura to blekit niebaNiestety w tej formie do mnie nie trafia, mnie zarzucano, ze mam za jasno to teraz prosze dla porownania
Zdjecie bylo by naprawde ladne i przyjemne, gdyby nie bylo tak....nie wiem co....ale w tej postaci to poprostu przesuwakowany.....%&*&%
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami