Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Oczyszczenie

Motorniczy
    Gość

Domyślnie Oczyszczenie

Wyrazcie swoja opinie i oczyśćcie sie

Domyślnie

Mnie nie oczyscilo, raczej przeczyscilo A tak na serio - nie widze w tym zdjeciu nic interesujacego, w mojej opinii jest to próbwa dorobienia mistycyzmu przeciętnemu zdjęciu.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Mocne slowa, przeczyscilo.. nie ma to jak oglada.

Domyślnie

A ja uważam, że takie zdjęcia mają rację bytu, przy pozytywnym podejściu i nie wyobrażaniu sobie, że chodzi o wielką sztukę. To taki superminimal. Mnie tu nie pasuje dziwna niesymetryczna ramka, coś takiego musi mieć oprawę bardzo wyważoną.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Dobry, ciekawy minimalizm. Jestem zdecyowanie na tak!

Domyślnie

działa oczyszczająco, podoba się!
    D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24

Domyślnie

Dla mnie super. Spośród wszystkich Twoich zdjęć, które widziałem to podoba mnie się najbardziej. Bardzo subtelne w każdej warstwie.
    Przyznam się natomiast, że na Twoim miejscu nie oparłbym się chyba wklejeniu trzeciej łódki, gdzieś w głębi kadru, pomiędzy, tymi które już tam są. Przy okazji Twojego zdjęcia przypomniał mi się motyw łódek i głębi, którą one zrobiły, w obrazie Moneta Dom rybaka w Varengeville.
    Twoje zdjęcie jest dla mnie antytezą pracy Loctera "Black Water" (bardzo dobrej zresztą, o czym pisałem w wątku jej poświęconym).
    Pełne oczyszczenie, pełen spokój. Pozdro

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    A ja uważam, że takie zdjęcia mają rację bytu, przy pozytywnym podejściu i nie wyobrażaniu sobie, że chodzi o wielką sztukę. To taki superminimal. Mnie tu nie pasuje dziwna niesymetryczna ramka, coś takiego musi mieć oprawę bardzo wyważoną.
    Wlasnie nie bylem pewien czy z ramka , lub jaesli juz to jaki rodzaj ramki ale masz racje lepsza by byla symetryczna, pozdro

Cytat Zamieszczone przez Dune Zobacz posta
    Dla mnie super. Spośród wszystkich Twoich zdjęć, które widziałem to podoba mnie się najbardziej. Bardzo subtelne w każdej warstwie.
    Przyznam się natomiast, że na Twoim miejscu nie oparłbym się chyba wklejeniu trzeciej łódki, gdzieś w głębi kadru, pomiędzy, tymi które już tam są. Przy okazji Twojego zdjęcia przypomniał mi się motyw łódek i głębi, którą one zrobiły, w obrazie Moneta Dom rybaka w Varengeville.
    Twoje zdjęcie jest dla mnie antytezą pracy Loctera "Black Water" (bardzo dobrej zresztą, o czym pisałem w wątku jej poświęconym).
    Pełne oczyszczenie, pełen spokój. Pozdro
    No prosze jak ladnie to ujales , i dziekuje bardzo
    Ostatnio edytowane przez swider ; 03-06-2011 o 18:59 Powód: łączenie

Domyślnie

Bardzo dobre.

Domyślnie

pozwolilem sobei zaciagnac ten obrazek, okazuje sie, ze to biale na srodku to chmury a to co wyglada jak chmura to blekit nieba Niestety w tej formie do mnie nie trafia, mnie zarzucano, ze mam za jasno to teraz prosze dla porownania Zdjecie bylo by naprawde ladne i przyjemne, gdyby nie bylo tak....nie wiem co....ale w tej postaci to poprostu przesuwakowany.....%&*&%

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów