Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Oczyszczenie

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    pozwolilem sobei zaciagnac ten obrazek, okazuje sie, ze to biale na srodku to chmury a to co wyglada jak chmura to blekit nieba Niestety w tej formie do mnie nie trafia, mnie zarzucano, ze mam za jasno to teraz prosze dla porownania Zdjecie bylo by naprawde ladne i przyjemne, gdyby nie bylo tak....nie wiem co....ale w tej postaci to poprostu przesuwakowany.....%&*&%
    Byles tam ze mna ? tam tak bylo... a co do Twojego suwakowania to zmniejszylem kolory i bardzo delikatnie rozjasnilem chmury . Dokad Twoja sugestia zmierza ?

Domyślnie

dobrze to by wygladalo na wydruku a0 i bez ramki zupelnie
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Byles tam ze mna ? tam tak bylo... a co do Twojego suwakowania to zmniejszylem kolory i bardzo delikatnie rozjasnilem chmury . Dokad Twoja sugestia zmierza ?
    Dokad? Dotad, ze chmury sa przepalone, nie ma szczegolow wcale, nie widac tam nic......mnei sie nie podoba i nie kupuje tego

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Dokad? Dotad, ze chmury sa przepalone, nie ma szczegolow wcale, nie widac tam nic......mnei sie nie podoba i nie kupuje tego
    Ignorujesz to co napisalem , a przepalow nie ma . Chcesz mi cos wmowic ? Smieszne, ale chyba nigdy nie byles nad morzem .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Smieszne, ale chyba nigdy nie byles nad morzem .
    Ze co, ze nad morzem jest takl brzydko

Przy okazji, czy tylko u mnie padl imageshack?

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Ze co, ze nad morzem jest takl brzydko

Przy okazji, czy tylko u mnie padl imageshack?
    Wystarczylo powiedziec, ze jest brzydko zamiast wmawiac , ze chmury sa przewalone . Imageshack dziala i czasem laguje .

Domyślnie

Przepał to zło!.... na szczęście nie dla wszystkich!
    Chrzanić to że zdjęcia mają przepały, szum czy głębokie cienie. Duża rozpiętość tonalna nie jest żadnym wyznacznikiem dobrego czy poprawnego zdjęcia.
    To zdjęcie bardzo mi się podoba! Jestem na TAK
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

jak sobie popatrzyłem to w sumie odbieram to zdjęcie pozytywnie, za dużo zhadeerorawych fotek widziałem, wolę od czasu do czasu popatrzeć sobie na coś takiego.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Kupuję.
    Bez gadania o technikaliach, obróbkach, przepałach, możliwościach, wersjach... itd.
    Zwyczajnie bierze mnie.
    ...tu był link do mojej galerii, bo przecież chodzi o fotografię, huh?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów