Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Hej przygodo!

Domyślnie

....w sumie byli we trójkę brakowało do pary :>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    ....w sumie byli we trójkę brakowało do pary :>
    Wg mnie tak naprawdę, to skończyły im się fajki i chcieli "wysępić" lub chcieli ognia.
    No ale cóż, takie czasy. Wiele osób ma obsesje na punkcie zagrożenia.

Domyślnie

nawet prometeusz tyle się nie nabiegał za ogniem co oni.. wolałem być niegrzeczny i nie użyczać

Domyślnie

Popłakałam się, macie ludzie pomysły
    Przyznam, że liczyłam na happy end, bo już gdzieś na forum foto jeden taki się chwalił, że sprytnie uciekał, aż po czasie okazało się, że gonili za nim, bo coś tam chcieli tylko oddać, bo sierota zgubił

Jakiś czas temu będąc na wsi poszliśmy we dwoje na spacer po polach i łąkach, na krówki, zboże i urocze dróżki popatrzeć, no oczywiście z aparatem. Krajobrazy wiejskie poczciwy temat. Zdążyłam ustawić aparat jak mnie jakieś krzyki dobiegły, najpierw pytające, potem ... trudno określić, zaczęliśmy się wycofywać z terenu coraz szybszym krokiem... Jakaś biedna babeczka (chyba zmęczona problemami) zaatakowała nas dosłownie, krzycząc, że jej pole focimy i na pewno chcemy jej ziemie odebrać, że jesteśmy tu nasłani na nią! Ciężko biega się z bagażem, a i potem ciężko się robi na myśl o widłach goniących za plecami

Domyślnie

nawet prometeusz tyle się nie nabiegał za ogniem co oni.. wolałem być niegrzeczny i nie użyczać
    A następnym, razem nie szwędaj się.

Domyślnie

teraz to i ja się śmieję, ale wierzcie jak 3 ludzi biegnie za wami i wykrzykuje to do śmiechu raczej nie jest

Domyślnie

patrze sokolim -2,75 nic nie widać (...)

Morał z tego taki że chyba muszę wiatrówkę zacząć wozić...
    To dopiero może być niebezpieczne...

Domyślnie

Niestety ostatnio tak się w społeczeństwie porobiło, że wobec każdego stosuje się metodę ograniczonego zaufania. Uśmiechniesz się do dziecka w tramwaju, to zaraz w oczach innych podróżujących staniesz się pedofilem. Pamiętam, jak kiedyś pomogłem kobiecie nieść jakieś ciężkie siaty z zakupami. Już samo moje pytanie, czy jej pomóc wywołało konsternację, a przez całą drogę pod jej mieszkanie dało się wyczuć strach o niesione przeze mnie siaty. Myślała pewnie, że zaraz jej to wszystko ukradnę.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon Zobacz posta
    Niestety ostatnio tak się w społeczeństwie porobiło, że wobec każdego stosuje się metodę ograniczonego zaufania. Uśmiechniesz się do dziecka w tramwaju, to zaraz w oczach innych podróżujących staniesz się pedofilem.
    Do dziecka.......w tramwaju? Spróbuj zgadać do pasażerów w przedziale np. Intercity. Wezmą Cię za jakiegoś psychola lub zboczeńca.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów