Jak dla mnie świetna praca, ten klimat... super.
Szukaj
Jak dla mnie świetna praca, ten klimat... super.
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Lubie takie kolory pastelowe![]()
bardzo dobre... takie klimatyczno - tajemnicze...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Widze, ze Kolega sie rozbrykał z filterkami i ostro je eksploatuje
No i bardzo ladnie... podobaja mi sie efekty.
edit:
ok!
przepraszam juz wiecej sie udzielac nie bede
autorowi sie nie spodobalo to usunalem jak pisalem...
Ostatnio edytowane przez grudzinsky ; 02-06-2011 o 21:57 Powód: usuniecie rozjasnianego zdjecia
Na anglojęzycznym forum widzialem fajną opcje - przy awatarze byla informacja czy pozwala sie na edycje zdjec przez innych czy nie, mysle ze to by sie tutaj tez przydało.
Ostatnio edytowane przez Locter ; 02-06-2011 o 22:01
Ale kaszana wyszła... wersja autora zdecydowanie bardziej do mnie przemawia... ale może to i dla tego, że daleki jestem od ingerencji w czyjeś wyobrażenie o danym temacie.
sw.Mikolaju, ale przesadziles z ta wersja......masakra! Nie dziwie sie, ze autor zzielenial![]()
Nikon http://greg77.com/
Locter naucz mnie takiej zajebistej wyczesanej obrobki zdjec...jak to sie robi? czy przed zdjeciem zdejmuje sie dekielek?
przepraszam bardzo, ale ja sie wypisuje z tego forum na bardzo dobre...takiego TWA to na zadnym jeszcze nie spotkalem, a juz kilka przerobilem. tu nic innego poza SUPER, HIPER, PIEKNIE, LADNIE nie mozna napisac...tak wiem temat poruszany milion razy i jak widac nadal nic sie nie zmienilo...
tak wiec zycze jeszcze wiecej ciemnych kadrow i braku swiatla, bo w takich warunkach foci ci sie bardzo dobrze...
Skontaktuj się z nami