Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Spannish Point

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Jak dla mnie świetna praca, ten klimat... super.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

bardzo dobre... takie klimatyczno - tajemnicze...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Widze, ze Kolega sie rozbrykał z filterkami i ostro je eksploatuje
    No i bardzo ladnie... podobaja mi sie efekty.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

edit:
    ok!
    przepraszam juz wiecej sie udzielac nie bede
    autorowi sie nie spodobalo to usunalem jak pisalem...
    Ostatnio edytowane przez grudzinsky ; 02-06-2011 o 21:57 Powód: usuniecie rozjasnianego zdjecia

Domyślnie

Na anglojęzycznym forum widzialem fajną opcje - przy awatarze byla informacja czy pozwala sie na edycje zdjec przez innych czy nie, mysle ze to by sie tutaj tez przydało.
    Ostatnio edytowane przez Locter ; 02-06-2011 o 22:01

Domyślnie

Ale kaszana wyszła... wersja autora zdecydowanie bardziej do mnie przemawia... ale może to i dla tego, że daleki jestem od ingerencji w czyjeś wyobrażenie o danym temacie.

Domyślnie

sw.Mikolaju, ale przesadziles z ta wersja......masakra! Nie dziwie sie, ze autor zzielenial

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Na anglojęzycznym forum widzialem fajną opcje - przy awatarze byla informacja czy pozwala sie na edycje zdjec przez innych czy nie, mysle ze to by sie tutaj tez przydało.
    Locter naucz mnie takiej zajebistej wyczesanej obrobki zdjec...jak to sie robi? czy przed zdjeciem zdejmuje sie dekielek?

przepraszam bardzo, ale ja sie wypisuje z tego forum na bardzo dobre...takiego TWA to na zadnym jeszcze nie spotkalem, a juz kilka przerobilem. tu nic innego poza SUPER, HIPER, PIEKNIE, LADNIE nie mozna napisac...tak wiem temat poruszany milion razy i jak widac nadal nic sie nie zmienilo...

tak wiec zycze jeszcze wiecej ciemnych kadrow i braku swiatla, bo w takich warunkach foci ci sie bardzo dobrze...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez śwMikołaj Zobacz posta
    Locter naucz mnie takiej zajebistej wyczesanej obrobki zdjec...jak to sie robi? czy przed zdjeciem zdejmuje sie dekielek?

przepraszam bardzo, ale ja sie wypisuje z tego forum na bardzo dobre...takiego TWA to na zadnym jeszcze nie spotkalem, a juz kilka przerobilem. tu nic innego poza SUPER, HIPER, PIEKNIE, LADNIE nie mozna napisac...tak wiem temat poruszany milion razy i jak widac nadal nic sie nie zmienilo...

tak wiec zycze jeszcze wiecej ciemnych kadrow i braku swiatla, bo w takich warunkach foci ci sie bardzo dobrze...
    No i Sajonara

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów