Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Black Water

Domyślnie

Bomba ;] Aby tylko nie wybuchła i żebyś mógł więcej takich fot pokazywać

Domyślnie

Ja bym tam wrocil , tak jak Ci mowilem
    Motyw jest swietny ale za duzo tech . bledow , to co pisali koledzy wczesniej.
    Pozdro.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Faktycznie. Horyzont można nieco wyprostować i poprawić to niezręczne klonowanie po prawej bo woda wjechała na niebo

A tak poza tym kadr całkiem udany, choć minimalnie niedoświetlony.
    Maciek taki zwrot nasunął mi się po przeczytaniu komentarzy - "A znajdzice mi jeszcze cholery syfa na matrycy!"

Tak bardziej poważnie - dla mnie liczy się ogólny odbiór zdjęcia i emocje jakie wywołuje, nie umiem skupiać się na pierdołach, może dlatego tak dużo niedociągnięć w moich zdjęciach. Wiadomo, że kaszdy szuka perfekcji, ale siedzenie z lupą i szukanie dziury w całym to zakrawami na lekkie zbocznenie No ale dobra niech Wam będzie, nastepnym razem sie przyłoże dla świętego spokoju.

Dzięki zakomentarze.

Domyślnie

kawał dobrej fotografii...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Rewelacja!
    matka polka pstrykająca i ciągle ucząca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Maciek taki zwrot nasunął mi się po przeczytaniu komentarzy - "A znajdzice mi jeszcze cholery syfa na matrycy!"

Tak bardziej poważnie - dla mnie liczy się ogólny odbiór zdjęcia i emocje jakie wywołuje, nie umiem skupiać się na pierdołach, może dlatego tak dużo niedociągnięć w moich zdjęciach. Wiadomo, że kaszdy szuka perfekcji, ale siedzenie z lupą i szukanie dziury w całym to zakrawami na lekkie zbocznenie No ale dobra niech Wam będzie, nastepnym razem sie przyłoże dla świętego spokoju.

Dzięki zakomentarze.
    ooo tu popieram tak siedzą przed tymi monitorami i kombinują co by tu jeszcze znaleźć jakby nic lepszego do roboty nie mieli
    A ja przyjmuję tak jak jest, podoba mi się bardzo pomimo ogólnego braku fascynacji fotek z kategorii kamienisto-wodnistych

Domyślnie

A wiesz, że szukałem?

(...) siedzenie z lupą i szukanie dziury w całym to zakrawami na lekkie zbocznenie (...)
    Pogadaj z kultenem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta

Pogadaj z kultenem
    Kulten zapadł się gdzieś głęboko pod ziemie i tworzy, nie będe mu przeszkadzał

Domyślnie

Pieknie wyszło,...ładna kompozycja...

Domyślnie

mega obraz. niesamowita atmosfera

Co do szukania dziury w całym, czasem jakiś niezręczny zabieg wyciągający na wierzch nachalną ingerencję w zdjęcie potrafi zniesmaczyć i zepsuć odbiór. Lepiej się przyłożyć bo 'lepsze jest wrogiem dobrego'.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów