Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 65

Wątek: Bye, bye D50

Domyślnie

Wiecie co - wiem postów mam mało, przestancie sie juz brandzlowac tymi swoimi zabaweczkami, ładna się pogoda zrobiła, weeknd sie zbliża, jutro dzień kobiet - może byście tak swoim kobiałkom jakieś ładne fotki porobili w prezencie i oprawili w rameczke
    Nikon

Domyślnie

Oj dajcie spokoj z D40.

A mieliscie w dloniach Canona 400d? :]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manio Zobacz posta
    przestancie sie juz brandzlowac
    Zmien troche język wypowiedzi, to nie forum BRAVO.pl...

Domyślnie

Wlasnie - Dzien Kobiet, czas by wydebic jakies szkielko czy torbe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Zmien troche język wypowiedzi, to nie forum BRAVO.pl...
    a co to jest bravo.pl ?
    Przepraszam stary jestem niestety ...to cos dla dziewczyn?
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastiann Zobacz posta
    i w jedynym i w drugim przypadku Nikon bedzie na "gorze", wygra czesc klientow w grupie zwyklych ludzi ktorzy chca miec po prostu aparat ktory da im bardzo dobre zdjecia, oraz przyciagnie ku body dajace wieksze mozliwosci ludzi ktorzy z tych totalnych amatorow stana sie pasjonatami.
    No i tu się troszkę mylisz. W grupie klientów, którzy kupują najtańsze puszki jest największy odsetek niezadowolonych i największa ilość migracji sprzętowych. Także to że ktoś kupi D40 czy 400D czy cokolwiek innego z tego segmentu to w sumie nic jeszcze nie oznacza. Zwłaszcza że często robi to zwiedziony reklamą lub dobrą prasą firmy.

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Akurat Twoj post (do ktorego sie przyczepilem) tez niewiele wnosi wiec daruj sobie te rady...
    Chodzi tylko o to by sobie nawzajem nie ublizac i to, ze ktos wybral D40 nie jest powodem by mu docinać.... Bo takim D40 mozna zrobic pewnie lepsze zdjecia niz Twoim D50 jak sie tylko chce (i na odwrot).
    Wiec nie skaczmy sobie do gardeł tylko sie nawzajem wspierajmy bo o to w tym wszytskim chodzi. A ta nagonka na posiadaczy D40 staje sie juz żenująca... To tacy sami uzytkownicy jak posiadacze D200, D2 itd... Wybrali taki sprzet jaki uznali za sluszne ( i na jaki bylo ich stac) i to uszanujmy.
    Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Oj dajcie spokoj z D40.

A mieliscie w dloniach Canona 400d? :]
    No właśnie i o to chodziło . Teraz już niektórzy przynajmniej zrozumieli jak poniżające i przykre były/są docinki dla użytkowników C 400D/350D na temat: jaki to zły i beznadziejny aparat wybrali.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 08-03-2007 o 15:44
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    ja bym sobie sprawil 70-200 vrrrrr
    Drogi Cyrusie no oczywiście!!!
    A więc tak:
    Najpierw 70 - 200 vrrrrrrr, żeby jeszcze z d 50 postrzelać, po czym z nonszalancją i luzikiem przesiadka na d200!!!
    He he he
    Ale wracając do rzeczywistości, to d 50 jest świetną puchą i baardzo się z niego cieszę i na narazie go raczej nie wymienie...

Domyślnie

Witam serdecznie – życząc Wszystkim Paniom spełnienia marzeń i tych mniejszych i tych trochę większych.
    To forum zaczyna przypominać zjazd stetryczałych dziadków, którzy czepiają się wszystkiego i wszystkich. Nawet gdybym miał Hasselblada H3D-31, gdzie liczą sobie po 2 tysiące złotych za każdy milion pikseli – też będzie źle. No, bo w końcu ten przycisk kosza jest w tak fatalnym miejscu, że lepiej od razu puchę sprzedać lub dać psu do zabawy.
    Mam D50 i jestem zadowolony!
    Kupiłem go, bo mi się podobał, bo chcę mieć Nikona. A na D200 nie mam kasy. Ten leży dobrze w ręce i fotki też robi fajne.
    Jeżeli D50 staje się klasykiem – ok., będę robił zdjęcia klasykiem.
    Ktoś foci kompaktem. Canonem, itp. – bo tak mu wygodniej, lepiej, poręczniej. Po co się czepiać?
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    Ktoś foci kompaktem. Canonem, itp. – bo tak mu wygodniej, lepiej, poręczniej. Po co się czepiać?
    Amen
    D7200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DXT Zobacz posta
    Jest jeden minus emerytury D50 - nie doczekamy sie nowego firmware.
    A co ty chcesz zmieniać w jego sofcie ??

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów