Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 65

Wątek: Bye, bye D50

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wielkopolska

Domyślnie

Szkoda, jednak czas płynie, a firma chce zarabiać i przede wszystkim działa w kierunku pozyskania jak największej ilości klientów.
    D50, N65, AF-S DX 18-55, AF 50/1.8D, AF-S 70-300 VR, AF 28-80, SB 400

Domyślnie

Kurde wlasnie przeczytalem ten watek i pokazalem to mojemu D50, normalnie umarl na moich rekach i przestal robic zdjecia, jutro lece z samego rana kupic se D80.

Jak juz umieral to mi powiedzial zebym go nie reanimowal bo czesci zamiennych nie bedzie itp.

Ps. co wy macie taka awersje do D40
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manio Zobacz posta
    Kurde wlasnie przeczytalem ten watek i pokazalem to mojemu D50, normalnie umarl na moich rekach i przestal robic zdjecia, jutro lece z samego rana kupic se D80.

Jak juz umieral to mi powiedzial zebym go nie reanimowal bo czesci zamiennych nie bedzie itp.

Ps. co wy macie taka awersje do D40
    heheh dobremoje D50 i D70s wlasnie siedza przy piwku i kloca sie ktore bardziej szumia na wysokim ISO;p hehe

a co do PeSa - ja tam nie mam awersji do D40 maly fajny aparacik
    D7200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastiann Zobacz posta
    Rozumiem, ze miałeś w łapce D40 i że robiłeś nim zdjęcia dlatego oceniasz go za badziewie, hm? sorki ale jak widze takie teksty to po prostu rece mi opadaja...
    Nie Tobie jednemu opadają. Mi opadły po kontakcie z D40...
    TJD
    Z50 | N16-50/3.5-6.3 | V85/1.8 | V23/1.4 | FTZ [S17-50/2.8 | N50/1.8G AF-S | N35/1.8G AF-S] | M42 [Industar 61 L/Z]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TJD Zobacz posta
    I znowu sie zacznie... Ludzie Wy nie umiejecie inaczej rozmawiac tylko skakac sobie do gardeł? Tu sa uzytkownicy D40 i raczej niemiło sie chyba czuja po takich tekstach...
    Troche pokory chłopie, Twoja D50 to tez nie jakis wybitny model i moglibysmy sie go rowniez czepić...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Troche pokory chłopie, Twoja D50 to tez nie jakis wybitny model i moglibysmy sie go rowniez czepić...
    Owszem idealny to ON nie jest, ino obiektywy działają.

Tak przy okazji, miło by było, gdyby w dziale poświęconym sprzętowi, komentarz tyczył sprzętu a nie mojej pokory lub jej braku.
    Ostatnio edytowane przez TJD ; 07-03-2007 o 22:35
    TJD
    Z50 | N16-50/3.5-6.3 | V85/1.8 | V23/1.4 | FTZ [S17-50/2.8 | N50/1.8G AF-S | N35/1.8G AF-S] | M42 [Industar 61 L/Z]

Domyślnie

Tak przy okazji, miło by było, gdyby w dziale poświęconym sprzętowi, komentarz tyczył sprzętu a nie mojej pokory lub jej braku.
    z tego co wiem w D40 tez działaja obydwa z twojej stopki tez beda działały z tym ze 50 na manualuale z mojej strony EOT Pozdrawiam wszystkich niezaleznie co maja po literce D
    D7200

Domyślnie

Akurat Twoj post (do ktorego sie przyczepilem) tez niewiele wnosi wiec daruj sobie te rady...
    Chodzi tylko o to by sobie nawzajem nie ublizac i to, ze ktos wybral D40 nie jest powodem by mu docinać.... Bo takim D40 mozna zrobic pewnie lepsze zdjecia niz Twoim D50 jak sie tylko chce (i na odwrot).
    Wiec nie skaczmy sobie do gardeł tylko sie nawzajem wspierajmy bo o to w tym wszytskim chodzi. A ta nagonka na posiadaczy D40 staje sie juz żenująca... To tacy sami uzytkownicy jak posiadacze D200, D2 itd... Wybrali taki sprzet jaki uznali za sluszne ( i na jaki bylo ich stac) i to uszanujmy.

Domyślnie

Mnie tam tylko troche kciuk spadal ale tak to spoko ...
    A poza tym to fajny aparacik.
    Nikon

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    .. A ta nagonka na posiadaczy D40 staje sie juz żenująca...
    Pamiętam w swoim czasie taką trochę nagonkę na N 18-200 VR. Bo prawdziwi fotografowie tylko stałki używają albo zoomy z wyższej półki.. Takimi bredniami się nie należy przejmować. Focić i focić, uczyć się i uczyć, znowu focić i uczyć się, i tak bez końca. Zapalony fotograf naprawdę niewiele potrzebuje..

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów