Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Daj Bozia takie świecenie na polskich koncertach. Na naszych estradach panuje nastrój (czytaj mrok). Dlaczego !?
    501-712-525

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Uysy. Zobacz posta
    Gdybyś napisał na końcu info o tym, że robiłeś kompaktem, to bym dostał chyba zawału. A tak "tylko" opadła mi szczęka
    Dobre strzały, zwłaszcza biorąc pod uwagę mocno ograniczone możliwości.
    Podpisuję się obiema rękami, miałem te same odczucia. No a Rush znów koncertuje wszędzie tylko nie w Polsce

Domyślnie

a ja bym takich jak Ty wykopał z koncertu, ostatnio jak byłem w Łodzi na Watersie to takich pstrykaczy były dziesiątki
    robią dokumentacje dla rodziny i sąsiadów a reszcie przeszkadzają w koncercie, osoby niższe niż 180cm nie widziały nic poza wyciągniętymi rękoma "reporterów"

byłeś na koncercie czy na zdjęciach?

Domyślnie

Jaka "świeżość" panuje na tych zdjęciach, pierwszy raz mi się podobają fotki tego typu! Super

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    a ja bym takich jak Ty wykopał z koncertu, ostatnio jak byłem w Łodzi na Watersie to takich pstrykaczy były dziesiątki
    robią dokumentacje dla rodziny i sąsiadów a reszcie przeszkadzają w koncercie, osoby niższe niż 180cm nie widziały nic poza wyciągniętymi rękoma "reporterów"
    Doprawdy? No co Ty nie powiesz...
    To musiałbyś chyba wykopać tak na oko 80% widowni.
    Bo wystarczyło się obejrzeć do tyłu i na boki i wszędzie widziało aparaty, telefony komórkowe i kamery...

Wszystkim pozostałym dziękuję za komentarze.
    Nie spodziewałem się, że foty z kompaktu tak sie spodobają .
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    Generalnie piłowali Moving Pictures. Ale skakali po całej dyskografii, poczynając od stareńkiego Temple Of Syrinx, a skończywszy na Caravan. Z Powera grali, a jakże. Mój ukochany Marathon .

-------------------------

Jak lubisz RUSH, zapraszam na naszą stronę oraz forum - www.hemispheres.pl
    Mało u nas ludzi, widac mało polaków słucha RUSH. Każda nowa duszyczka mile widziana .
    Moving Pictures to mój ulubiony album. Byłem kiedyś na ich koncercie, jak mieli trzydziestolecie działalności. Dają radę Panowie i świetnie się ich słucha. Zdjęcia, jak na kompakta świetne. Potwierdzają tylko, że Canon góruje w segmencie "małpek".

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    robią dokumentacje dla rodziny i sąsiadów a reszcie przeszkadzają w koncercie, osoby niższe niż 180cm nie widziały nic poza wyciągniętymi rękoma "reporterów" byłeś na koncercie czy na zdjęciach?
    W dzisiejszych czasach, kiedy aparaty mamy w komórkach, jest to dość ryzykowne stwierdzenie, żeby takich ludzi wyrzucać. Chciałbyś chodzić sam na koncerty?
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

czyste, klasyczne kadry. biorac pod uwage ograniczony sprzet robia jeszcze wieksze wrazenie. szkoda tylko tych ramek. przeszkadzaja w odbiorze.

Domyślnie

Eeee... Jakich ramek?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    Eeee... Jakich ramek?
    1-2 pixy wyraznie widac przy ciemniejszych zdjeciach. takie obrysowanie.

Domyślnie

Aaaa, o to chodzi.
    No takie robię, jak wrzucam na swoją galerię.
    Ale w czym to przeszkadza...?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów