Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Ruda Karolina :) [iM]

Prezentuje kolejną sesję z uroczą modelką Karolinką Tym razem sesja odbyła się w lesie. Komentarze jak zwykle mile widziane.. Zapraszam

Wersja na blogu: http://www.mariuszlapka.pl/blog/2011...akow-karolina/

Zapraszam również na facebook-a: http://www.facebook.com/pages/Marius...08116815876166

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcia. Cały secik bardzo klimatyczny i sympatyczny - dla mnie bomba.

Domyślnie

za duza czerwien!

Domyślnie

Miło słyszeć
    Mam jeszcze podobny kadr do 1. I nie wiem czy przypadkiem nie jest lepszy:

5.

Domyślnie

Cała seria mi się podoba, najbardziej 5 właśnie - ale coś te oczęta "wybladzione"- jakby mgła na nich?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa, Praga płd

Domyślnie

3!!!
    Bardzo mi się podoba.
    Jakiego szkiełka uzyłeś?

Domyślnie

Kiedyś wstawiłem fotkę usmiechu dziecka z mniej ciekawym tłem jako fotkę do albumu domowego i zostaem niemal totalnie zjechany. A tu widzę ekstra modelkę w wystrzałowym opakowaniu itd. Słabo widoczny profil stóp sugeruje że jest wszpilkach. I moje pytanie na czym polega pomysł fotografowania modelki w stroju wieczorowym, kawiarnianym,w lesnej scenerii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vifoto Zobacz posta
    Kiedyś wstawiłem fotkę usmiechu dziecka z mniej ciekawym tłem jako fotkę do albumu domowego i zostaem niemal totalnie zjechany. A tu widzę ekstra modelkę w wystrzałowym opakowaniu itd. Słabo widoczny profil stóp sugeruje że jest wszpilkach. I moje pytanie na czym polega pomysł fotografowania modelki w stroju wieczorowym, kawiarnianym,w lesnej scenerii.
    do wylewania swoich frustracji i niepowodzen jest watek "shout", polecam

mi sie zdjecia bardzo podobaja, bajkowe kolory, swietnie dobrane, swietne kadry. ale buty tez mi nie podchodza, moglaby byc boso

Domyślnie

W kwestii 1 i 5, oba są dobre - ale szkoda, że na 1 modelka tak się nie spojrzała jak na 5.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów