Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Monika

Domyślnie Monika

Zdjęcie zrobiłem podczas sesji, którą wykonywał kolega. Ja fotografowałem całkiem z boku, bez lampy, wyzwalacza, tak dla potrenowania, stąd brak zainteresowania nie tylko mną, ale i moim aparatem u koleżanki ze zdjęcia.

Domyślnie

Bardzo ciemne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fever_pl Zobacz posta
    Zdjęcie zrobiłem podczas sesji, którą wykonywał kolega. Ja fotografowałem całkiem z boku, bez lampy, wyzwalacza, tak dla potrenowania, stąd brak zainteresowania nie tylko mną, ale i moim aparatem u koleżanki ze zdjęcia.
    To po jakiego grzyba pokazujesz takie coś?

Domyślnie

za ciasne, za ciemne
    D300+ N 18-200 VR + N 50 1.8 + SB-900

Domyślnie

To znaczy, ujęcie ukradłeś... Gdyby tak przyciąć w połowie (i dopracować) to może by się jako portret obroniło.
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Mnie sie bardzo podoba ale pod warunkiem, ze nie widze jej prawej reki , czyli wykadruj od ramienia i troszke szkoda oczu bo patrzy zbyt nisko. To zdjecie przypomina mi stare portrety "od fotografa" . Dodam, ze ta dziewczyna pieknie wyszla na tym zdjeciu mimo tych nieszczesnych oczu. Pozdro

PS
    Moze masz jeszcze jedno z tej sesji?

Domyślnie

mnie też coś w tym zdjęciu się podoba, trudno to sprecyzować, ale ma to coś...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Uprawnienia umieszczania postów