Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Taka Violka

Domyślnie Taka Violka

Witam
    Jestem świeżak wrzucam pierwsze zdjęcie na forum do oceny . Czemu takie ?? hmmm jakoś mnie urzekło i jestem ciekaw waszej opinii
    D90 18-105 doświetlane Sabinką SB900 i lekka obróbka w Ps.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Oczy są straszne. Takie zdjęcie Cie urzekło ?
    A modelkę też ?
    Podglądaj, czytaj, ćwicz...

Domyślnie

No nie wiem czy modelka jest zadowolona z efektu
    Nikon-taki czarny

Domyślnie

Ja na miejscu modelki co najmniej bym Cię zastrzelił
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcogk Zobacz posta
    Ja na miejscu modelki co najmniej bym Cię zastrzelił
    co najmniej to dwa razy
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Wink

Ale czy te oczy mogą kłamać ?? )) no tak zbyt wyostrzone
    i żeby nie było że to wampir )) to zapodam jeszcze jedno tylko pewnie znowu te oczy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez :::kajtek::: Zobacz posta
    Ale czy te oczy mogą kłamać ?? ))
    Twarz niestety z samych oczy się nie składa. Pierwsze zdjęcie jest okropne, na miejscu modelki bym cię ukrzyżował
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Czemu niby modelka ma go krzyżopwać. Wygładził ją trochę , podostrzył lub wybielił.
    Jedynka faktycznie okropna , ale to modelka chciała się wygłupiać jak widzę. Fotografa może tylko zastrzelić za wstawienie tego zdjęcia na forum , a nie dlatego że nacisnął spust
    W końcu moja żona też czasem strasznie głupie miny robi , ja to pstrykam , ale nie publikuję.
    Dwójka już normalnie. Nawet całkiem sympatycznie
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fufinek Zobacz posta
    Czemu niby modelka ma go krzyżopwać. Wygładził ją trochę , podostrzył lub wybielił.
    Jedynka faktycznie okropna , ale to modelka chciała się wygłupiać jak widzę. Fotografa może tylko zastrzelić za wstawienie tego zdjęcia na forum , a nie dlatego że nacisnął spust
    I właśnie to mialem na mysli Publikacja tego zdjęcia to cios, którego ja bym modelce nie zadał
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Hej Panowie dajcie pożyć )) , a co do modelki to wam powiem ze wyraziła zgodę na publikacje
    może ktoś się jeszcze wypowie o obróbce, kadrowaniu itd. Jakieś podpowiedzi ???
    Dzieki za komęty
    Pozdrawim
    Puszka D90 szkiełka to Nikon DX 18-105 3.5-5.6G ED oraz Nikon 50 1,4G Sabinka SB900

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów