Close

Strona 1070 z 1948 PierwszyPierwszy ... 7057097010201060106810691070107110721080112011701570 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10 691 do 10 700 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Nadzieja umiera ostatnia
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Prawdę rzekłszy, mam nadzieję, ze to się nigdy nie wydarzyło...
    Niestety, wydarzylo sie......bo Rosja to stan umyslu.
    Tam musi byc moda na takie foty, powtarzalnosc tych z miniaturkami malzonka jest oszalamiajaca.
    Znajomy Slowak chwalil sie swoimi zdjeciami, powiem tylko, ze podobna masakra, lepiej wykonane, ale masakra.....jakis hummer i tatry w tle, parka sklonowana i lustrzanie odwrocona......koles mial srebrny garniak i buty....a to Slowacy.
    W Polsce tez niestety bywaja takie gnioty... Wystarczy poszukac w sieci.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-05-2011 o 10:41 Powód: pis. (slowak-->Słowak)

POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Badania własne autora w tej pracy musiały być ciekawe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Mam nadzieję, że jeszcze nie było:
    http://www.sadanduseless.com/2011/02...ding-pictures/
    Prawdę rzekłszy, mam nadzieję, ze to się nigdy nie wydarzyło...
    Bardzo fajnie. Wywołują uśmiech i zapadają w pamięć. Nie to co "wedding foty" z najwyższej półki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Bardzo fajnie. Wywołują uśmiech i zapadają w pamięć. Nie to co "wedding foty" z najwyższej półki.
    Wywoluja usmiech.....to prawda, wywoluja smiech, ale tez ryja psychike a nie zapadaja w pamiec

Domyślnie

Dorzucę cosik do kolekcji,Top 20 Worst Wedding Photos
    http://weddingpros.wordpress.com/200...edding-photos/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hosaka Zobacz posta
    Dorzucę cosik do kolekcji,Top 20 Worst Wedding Photos
    http://weddingpros.wordpress.com/200...edding-photos/
    Od dziś nie chcę oglądać innych zdjęć ślubnych. Po prostu szkoda czasu na fotki ślubne przy których nie można zwijać się ze śmiechu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Od dziś nie chcę oglądać innych zdjęć ślubnych. Po prostu szkoda czasu na fotki ślubne przy których nie można zwijać się ze śmiechu.
    Pytanie czy kierunek dla oglądaczy jest śmieszny czy ciekawy. Jeśli jest popyt (a musi być skoro zdjęcia powstają (2008 rok to nie zamierzchłe czasy) to nie jest to śmieszne tylko biznesowe.
    poziom kultury Rosjanie pokazali w naszym kraju juz kilkaktotnie. Wybrani pili szampana oglądali opery i rwali primadonny, reszta narodu piła berbeluchę i rwała tanie dziewki przygrywając na akordeonie. To duży kraj i łatwo wyłuskać z dużej różnorodności takie kwiatki.

By nie było ot.

To tzw fakt. Kolega mój pojechał na Syberię (po co i kiedy bez znaczenia dla tej opowieści), gdzie jak wiadomo mieszkają duże niedźwiedzie, które sen z powiek wszystkim spędzały (mieszkali w namiotach).
    Trapiło ich jedno pytanie - jak się obronić, lub przepędzić bydle. Kolega mój poszed z flaszeczką bimberku do dziada, który mieszkał głęboko w lesie. W zasadzie chciał uzyskać odpowiedz na tylko jedno pytanie. Jak?
    Ponoć tam wszystko zaczyna się od białej wody więc dopiero po kilku metalowych kubkach zapytał. Odpowiedz do dziś kołacze w głowie.
    Dzad mający wieloletnie doświadczenie w zyciu leśnym odpowiedział.
    "Spotkawszy niedzwiedzia w lesie, należy szybciutko zdjęć spodnie, wybrać dokładnie to gówno, które się tam przed chwilą zrobiło i ciepnąć niedzwiedzia prosto w oczy. Jak niedzwiedz będzie przecierał oczy szybko bieżać abarot"
    Mam nadzieję, że ci fotografowie nie spotykają grizzli, bo by dopiero pokazali fotki.

edit
    http://oddetorium.blogspot.com/2011/...nt-see-in.html
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-05-2011 o 17:38 Powód: orto. ("zamieszchłe", "trapowało")
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Tuatj akurat sporo dowcipnych i naprawde fajnych......no kwiatki tez bywaja
    Polska stronka byla co koles wklejal lozko z para mloda na drzewo w paincie chyba

Strona 1070 z 1948 PierwszyPierwszy ... 7057097010201060106810691070107110721080112011701570 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów