Szukaj
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
POZDROWIENIA
Prawdziwie dobra kobieta wybaczy facetowi nawet, jeżeli ten nie jest niczemu winien.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Znowu ja?
Pani Czubaszek właśnie powiedziała na benefisie w Trójce:
Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
Kobitka pisze list do seksuologa:
- Panie doktorze. Mam kłopot. Mój mąż jest niewyżyty seksualnie. Ciągle chce się kochać. Bierze mnie w wannie, bierze mnie gdy śpię, gdy oglądam telewizję, gdy rozmawiam przez telefon... Nie mogę już tak żyć! Gdy tylko się schylę już go czuje... niech mi pan pomoże!
PS. Przepraszam, że pisze tak niewyraźnie...
"Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"
Ciekawe czy Steve Jobs dostał się do nieba? W końcu kto jak kto, ale Bóg może mieć awersję do jabłek.
Prawdziwej urody kosmetykami nie spieprzysz.
- Wódki ci nalać?
- Nie.
"Iron Man 3" - zapraszamy do kin!
Byliśmy kiedyś na spacerze nad Wisłą (...) i akurat przechodziła superlaska. Wiadomo, że człowiek się obejrzy.
- A ty się obejrzałeś za tą blondyną. Dlaczego?
Ja nie wiem, jak mam to wytłumaczyć. To jest kompletnie bez znaczenia. Ja już nawet nie wiem, czy to była blondynka, czy brunetka.
- Nie wierzę ci, mało nie walnąłeś w latarnię.
Jak każda kobieta Marta przesadzała. Owszem, potknąłem się, bo chodniki takie, że nawet jak za staruszką się obejrzysz, to możesz w coś przywalić. Owszem, zarejestrowałem parę ładnych dziewczyn, i co z tego?
- Gdybyś mnie kochał, tobyś nie zwracał uwagi na inne kobiety.
- A co to ma do rzeczy? - Naprawdę nie mogłem tego zrozumieć.
- Ja się nie oglądam za facetami.
- Ty jesteś inaczej skonstruowana.
- A ty bez przerwy. Czy ja ci się już nie podobam?
Weź tu, człowieku, i wytłumacz babie, że to się nijak ma do rzeczywistości. Idzie piękna dupa, patrzysz i tyle. Nic więcej!
- Na pewno miałbyś na nią ochotę.
- Nie miałem na nią ochoty. To jak samochód. Porsche na przykład. - Ale każdy facet chce mieć porsche!
- To kim ja dla ciebie jestem? Małym fiatem?
Matko moja, dopomóż. Jak ja jej to mogę wytłumaczyć? Facet, jak ma swoją kobietę, którą kocha, to inne rejestruje. A nie że mu się wódz podnosi na wszystko, co się rusza. Choć czasami i tak bywa. Wódz nie ma połączenia z mózgiem. I to nic złego.
- Marta, wyobraź sobie, że jesteś na alei Krakowskiej, na wysokości lotniska, OK? - No i co?
- I nagle przelatuje bardzo nisko F-16. Co myślisz?
- No, że odrzutowiec.
- I nie dziwi cię, że tak nisko?
- Trochę może zdziwić.
- I co dalej myślisz?
- Nic. Dlaczego ty zbaczasz z tematu? Poleciał, idę dalej.
- No i tak samo jest z laską. Przeszła. Zobaczyłem. Zwróciłem uwagę. Idę dalej. Czy ty myślisz cały dzień o tym odrzutowcu? Że przeleciał tak nisko? Cały dzień do ciebie puka ten odrzutowiec? Heloł, to ja, pamiętaj, leciałem nisko, prawie nad twoją głową? A ty mi każesz myśleć o jakiejś dziewczynie.
Ta laska to jak ten odrzutowiec na Krakowskiej. Nie lubi się cudzych odrzutowców, tylko kocha się swój.
— Katarzyna Grochola - Houston mamy problem
POZDROWIENIA
Dla rozumiejących lengłidż:
http://www.youtube.com/watch?v=v8_7y...layer_embedded
w roli premiera Szwecji - premier Szwecji.
Skontaktuj się z nami