Zamek warowny w Spottrup.
Dałem do krajobrazów, chociaż to chyba architektura...
Przepraszam za nieco nadregulaminowy rozmiar.
Szukaj
Zamek warowny w Spottrup.
Dałem do krajobrazów, chociaż to chyba architektura...
Przepraszam za nieco nadregulaminowy rozmiar.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
No Artur-tym razem kadrowo to się nie popisałeś. Zamku niewiele, nieco wału, trochę fosy....
Nie, nie widzi mi się to.
A i w architekturze też by chyba wiele nie zwojowało.
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Eee przesadzacie. No nie jest to może porywające, ale znam miłośników fortyfikacji ziemnych, którzy byliby zachwyceni.Podchodząc do zdjęcia z maksymalną życzliwością (a tak powinno być) można znaleźć kilka plusów dodatnich np. kompozycyjnie jest OK, a nawet dobrze. Nie zawsze mamy ekstra temat, a sztuką jest zrobić coś z niczego. Karbulot się starał i to widać.
A new shit has come to light...
Dzięki Duder za ciepłe słowa...
Wiem, że to nie Wawel. Ale na tym duńskim zadupiu za tę "atrakcję" trzeba płacić 120 DKK za wejście na dziedziniec. A w środku nic ciekawego, można wszystko zwiedzić w 10 minut. Jak już wspomniałem w topiku o domku na skarpie, tutaj u mnie nie ma żadnych fajnych plenerów. Trzeba było mi wyemigrować do Hiszpanii albo Norwegii. Niestety - trafiła się Dania. Tylko 22 lata temu jak wyjeżdżałem, człowiek myślał o łatwości życia, zarobkach i systemie socjalnym a nie widoczkach.
A co do warowni w Spottrup, tego nie można inaczej przedstawić. Zresztą popatrzcie sobie w Google, to nie jest jakieś zamczysko godne uwiecznienia. A na pocieszenie dodam, że te foty na Googlach są gorsze od mojej.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Skontaktuj się z nami