Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Atak komandosów

Muszę się przyznać że historia, którą opisałem w wątku:

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=176796

tak na prawdę miała mniej chwalebny dla mnie finał. Od razu przepraszam za ilość zdjęć którą złamałem regulamin forum i proszę moderatorów o wyrozumiałość, ale musiałem opowiedzieć to zdarzenie. Jakość też może nie najlepsza, ale zdjęcia robiłem drżącymi z przerażenia rękoma. Potraktujcie je jako reportaż i przymknijcie oko na nie najwyższą jakość części zdjęć.

Otóż robiąc ostatnie zdjęcie z poprzedniego wątku, kątem oka dostrzegłem zaczajoną w zaroślach, zamaskowaną postać:

1.

"Eeee, to tylko jeszcze jedna żaba" pomyślałem. Podszedłem i stwierdziwszy że to ropucha paskówka zrobiłem jej zdjęcie i miałem sobie pójść.

2.

Wtedy zorientowałem się jestem otoczony pierścieniem skradających się do mnie komandosów:
    3.

4.

Część spokojnie czekała:

5.

ale reszta powoli zaciskała pierścień otoczenia:

6.

Gdy znalazłem się oko w oko z pierwszym z atakujących żołnierzy, po prostu uciekłem:

7.

I tak to w tym roku przywitałem wiosnę.

Domyślnie

Mam pytanie, czy jakość zbyt kiepska (wiem 1 jest tragiczna, ale musiałem jakoś zacząć historyjkę), czy po prostu nie trafiłem z poczuciem humoru???

Domyślnie

Jakośc jakością, a co do meritum - dla ciebie moze to i jakas traumatyczna historia, ale ja tu tylko normalną żabę razy 6.
    U mnie przynajmniej nie wywołuje to jakichs większych emocji.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Jakośc jakością, a co do meritum - dla ciebie moze to i jakas traumatyczna historia, ale ja tu tylko normalną żabę razy 6.
    U mnie przynajmniej nie wywołuje to jakichs większych emocji.
    Traumy żadnej nie było. Po prostu ropuchy nie skaczą tylko maszerują, co w połączeniu z ich maskującymi kolorami skojarzyło mi się ze skradającymi się komandosami.
    Widocznie miałem zbyt dobry humor, a dla innych historyjka nie jest zabawna.

Domyślnie

te typy chyba tak maja... giedys tez bylem "na żabach" i tez na mnie leciały... tylko ze nikomu sie do tego nie przyznalem :P
    D7100 D750 , N70-300VR, N35 1.8, Di622 II, T150-600g1, n50/1.4, 2xYN685+622tx, N24/1.8, N18-35, N85/1.8 + klamoty lol ...mala galeria flickr

Domyślnie

Może jedną z nich polizał i stąd to dziwne poczucie humoru. Wszak nie od dziś wiadomo że, żabska przez skórę wydzielają różne świństwa.
    Z8 + różne klamoty

Domyślnie

a może to kwestia wzrostu ... , jak się ma takie "potwory " na wysokości oczu - to można się wystraszyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micwn Zobacz posta
    Może jedną z nich polizał i stąd to dziwne poczucie humoru. Wszak nie od dziś wiadomo że, żabska przez skórę wydzielają różne świństwa.
    Stąd problemy z ostrością
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Stąd problemy z ostrością
    Albo za długi czas naświetlania...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Olkusz/Kraków

Domyślnie

4 troche ciaśniej przyciąć i było by nawet nawet ....
    D700, D50, N50 1.8D, T17-35 2.8-4, 80-200 2.8ED,SB800

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów