WOW ! u mnie zębatych w sezonie pada najmniej ze 100 sztuk, ale takiego to złowiłem 20 lat temuzazwyczaj moje dzisiejsze zębacze mają 30-60 cm i wszystkie wracają do rzeki.
Szukaj
WOW ! u mnie zębatych w sezonie pada najmniej ze 100 sztuk, ale takiego to złowiłem 20 lat temuzazwyczaj moje dzisiejsze zębacze mają 30-60 cm i wszystkie wracają do rzeki.
Dzięki za życzenia i wzajemnie
ja niestety spining powiesiłem na kołkach; ale o karpiówkach zapomnieć nie mogę
jak już się "chwalimy"to ja też
wędki w rękach nie miałem ze 5 lat, a było się reprezentantem powiatu
Życzę Wam:
- czystych, dobrze zarządzanych łowisk
- mnogości ryb w nich
- i tradycyjnie połamania kija na jakimś okazie![]()
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
W Rzędzianach 5-6 lat wstecz ( Rzędziany to pierwszy jaz na Narwi i jest to zimowa ostoja szczupaka) po 40 minutowej walce miałem takiego już 50 cm od brzegu, że jak otworzył paszcze to się ze strachu potem jąkałem się ze 2 godziny (relacja kolegi) Widzieliśmy całego leżącego na boku, moim zdaniem spoko ze 13-15 kg miał. Cóż jeszcze tam podobno mieszka (albo jest ich kilku) bo co rusz komuś rwie sprzęt. U mnie przypon kevlarowy nie wytrzymał, a kolega już w gaciach do wody wszedł
porażka śniła mi się przez rok
![]()
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 21-03-2011 o 14:55
Też wędkuję![]()
spinning, gruntówka ale najbardziej lubię sobie z matchówką posiedzieć![]()
Co do terminu, to tylko i wyłącznie majówka. Ja dojadę 1 maja ponieważ 30kwietnia mam do zrobienia ślub w W-wie
Księżak
D3s Nikkor 50/1.4, 24-70/2.8, 200 2.0 VR sabinka 900
Ja też
Miedzy jednym, a drugim głębszym resetem wybierzcie się koniecznie do Śliwna i Waniewa na kładkami i podziwianie parku narodowego. To rzut beretem od Rzędzian jest. Warto też skoczyć do Tykocina na pyszne koszerne pierogilub odwiedzić Kiermusy i poleczyć się mocną kiermusianką
.
http://e-cycle.info/smarty/?load=miejsca&id=56
o kładkach
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 22-03-2011 o 13:06
dzięki za wskazówki
A rowerem się da ?
Księżak
D3s Nikkor 50/1.4, 24-70/2.8, 200 2.0 VR sabinka 900
Skontaktuj się z nami