Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: eksperymenty

Domyślnie eksperymenty

Witam, nie jest to zdjecie typowe dla tego dzialu. Mimo to wydaje mi sie ciekawe i ciekaw jestem Waszych opinii i
    sugestii. co sadzicie a cmentarnej aurze ?
    Bramshott Hamshire w czasie pelni

Domyślnie

Gdybyś to zrobił dobrze mogłoby być świetne zdjęcie. Rzuca się w oczy nadmiar magenty(dlaczego niebo jest fioletowe?), oraz przepały (tam gdzie żółto). No i nagrobki świecą. Powalczyłbym z obróbką, bo temat ma potencjał. Chyba, że celowałeś w dział "Digart" i Ci zeszło.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

W miare swoich mozliwosci walczylem z kolorami, calosc jest dosc mocno wyciagana z cieni... Co mnie osobiscie wkurza to daleki plan, w tej zoltej plami widac ze cos dziwnego sie dzieje z samochodem ( po prawej miedzy nagrobkami). Jak proponujesz ustawic wb przy takim swietle latarni ulicznych ?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marschal Zobacz posta
    W miare swoich mozliwosci walczylem z kolorami, calosc jest dosc mocno wyciagana z cieni... Co mnie osobiscie wkurza to daleki plan, w tej zoltej plami widac ze cos dziwnego sie dzieje z samochodem ( po prawej miedzy nagrobkami). Jak proponujesz ustawic wb przy takim swietle latarni ulicznych ?
    Ja bym walczył metodą prób i błędów z kroplomierzem. O ile masz rawa i taki soft;D.Choć w fotografii nocnej kluczowe są ustawienia przed a nie po...W każdym razie im efekt bliższy rzeczywistemu stanowi rzeczy tym lepszy...
    d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RzeckiDG Zobacz posta
    Ja bym walczył metodą prób i błędów z kroplomierzem. O ile masz rawa i taki soft;D.Choć w fotografii nocnej kluczowe są ustawienia przed a nie po...W każdym razie im efekt bliższy rzeczywistemu stanowi rzeczy tym lepszy...
    w rzeczywistosci to bylo tam ciemno jak w d..... pamietam ze walczylem z focuem, bo nie mial sie czego chwycic. Do tematu, miejsca napewno wroce. Tylko 5min od domu Zgadzam sie co do Waszych uwag ws obrobki, ale z kadru jakotakiego jestem zadowolony. Mysle ze to drzewo jeszcze zobaczycie...

Domyślnie

To zdjęcie, wg mnie jest doskonałym kandydatem do wyrzucenia do kosza. Wygląda co najwyżej jakbyś chciał pokazać komuś jaki zapas tonalny ma Twoja matryca i jak działa suwak w acrze.

Domyślnie

Nie obraź się, ale fatalnie to wygląda....ani kadr, ani kolory
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Nie obraź się, ale fatalnie to wygląda....ani kadr, ani kolory
    Popieram w 100%.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Sądzę, że powinieneś zapomnieć o tej fotce, jeśli jednak ten kadr nadal Cię intryguje pobróbuj jeszcze raz popstrykać.
    D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eagis Zobacz posta
    To zdjęcie, wg mnie jest doskonałym kandydatem do wyrzucenia do kosza. Wygląda co najwyżej jakbyś chciał pokazać komuś jaki zapas tonalny ma Twoja matryca i jak działa suwak w acrze.
    myślę identycznie
    skieruj je do kosza

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów