Witam, nie jest to zdjecie typowe dla tego dzialu. Mimo to wydaje mi sie ciekawe i ciekaw jestem Waszych opinii i
sugestii. co sadzicie a cmentarnej aurze ?
Bramshott Hamshire w czasie pelni
Szukaj
Witam, nie jest to zdjecie typowe dla tego dzialu. Mimo to wydaje mi sie ciekawe i ciekaw jestem Waszych opinii i
sugestii. co sadzicie a cmentarnej aurze ?
Bramshott Hamshire w czasie pelni
Gdybyś to zrobił dobrze mogłoby być świetne zdjęcie. Rzuca się w oczy nadmiar magenty(dlaczego niebo jest fioletowe?), oraz przepały (tam gdzie żółto). No i nagrobki świecą. Powalczyłbym z obróbką, bo temat ma potencjał. Chyba, że celowałeś w dział "Digart" i Ci zeszło.
A new shit has come to light...
W miare swoich mozliwosci walczylem z kolorami, calosc jest dosc mocno wyciagana z cieni... Co mnie osobiscie wkurza to daleki plan, w tej zoltej plami widac ze cos dziwnego sie dzieje z samochodem ( po prawej miedzy nagrobkami). Jak proponujesz ustawic wb przy takim swietle latarni ulicznych ?
d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów
w rzeczywistosci to bylo tam ciemno jak w d..... pamietam ze walczylem z focuem, bo nie mial sie czego chwycic. Do tematu, miejsca napewno wroce. Tylko 5min od domuZgadzam sie co do Waszych uwag ws obrobki, ale z kadru jakotakiego jestem zadowolony. Mysle ze to drzewo jeszcze zobaczycie...
![]()
To zdjęcie, wg mnie jest doskonałym kandydatem do wyrzucenia do kosza. Wygląda co najwyżej jakbyś chciał pokazać komuś jaki zapas tonalny ma Twoja matryca i jak działa suwak w acrze.
Nie obraź się, ale fatalnie to wygląda....ani kadr, ani kolory
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Sądzę, że powinieneś zapomnieć o tej fotce, jeśli jednak ten kadr nadal Cię intryguje pobróbuj jeszcze raz popstrykać.
D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...
Skontaktuj się z nami