Szukaj
Jak dla mnie bardzo sympatyczne. Z trudem, bo z trudem, ale jakoś sobie poradziłeś z tym świecącym tłem (jak ja tego nie lubię!). Czy to może Łazienki?
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Najdziksze ostępy puszczy kampinoskiej. Ładnie Andrzeju.I jakość jakby lepsza,chyba pełna klatka??
Tjaaaa... Od razu widać lepsze szkło niż ten schizofreniczny 180.
Ale jak dla mnie trochę ponarzekam, a co.
1. Ciasno, daj sarence odetchnąć.
2. Przód cień, tło w słońcu. Wiem, że nie mogła pozować jak chciałeś, ale dziwnie to wygląda.
3. Brak kolorów, ale na to akurat tez nie miałeś wpływu - taka teraz pora roku.
Reasumując, nie z Twojej winy są te niedociagłości, może poza ciasnym kadrem.
A sarenka zacna. Już sobie ja wyobrażam na swoim grillu.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Szkło najwybitniejsze bo 70-300 VR i jak widać ostre na długim końcu
1. musi być ciasno bo badylki się układały niekorzystnie a to mogłoby ranić poczucie estetyki kolegów fotografików
2. też nad tym myślałem - jak przesunąć sarenkę lub słońce - wyszło, że nie da rady - no chyba żeby sarenka była w stanie przed grillowym
3. nad kolorami też się zastanawiałem, czy nie zrobić tego zdjęcia w sepii - aż strach pomyśleć jakie bym dostasł komentaże)
Taaak pełna klatka- Tomek co to dla mnie - młotek śrubokręt i matrycę z D700 wpakowałem do D90
- nie widzę uzasadnienia na razie dla D700 - no chyba że zacznę fotografować inne ,,sarenki"
![]()
Chodziło mi o to ,że nie kadrowaneTaaak pełna klatka- Tomek co to dla mnie - młotek śrubokręt i matrycę z D700 wpakowałem do D90
- nie widzę uzasadnienia na razie dla D700 - no chyba że zacznę fotografować inne ,,sarenki"
![]()
![]()
Faktycznie bardzo ostre zdjęcie , przy krańcowej wartości ogniskowej obiektywu to rzadkość. Dla mnie nie jest za ciasno ale jak lubię takie kadry więc może nieobiektywniePrzeszkadza mi trochę drzewko z prawej, może występlować
![]()
razza mówisz poważnie, że to 70-300VR.?? A pozostałe Twoje fotki np. ptactwa to jakim szkłem pstrykasz??
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Skontaktuj się z nami