Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Domyślnie

I to jest zdjęcie ukazujące potęgę gór.

Domyślnie

Dwa swietne zdjecia. Jedynka-piekne ukazanie potegi gor i malenkosci czlowieka probujacego sie zmierzyc z olbrzymem. Dwojka-kapitalny klimat. Super zestaw.

Domyślnie

bonus mnie powali trzeba przyznac, piekne jest , jedynka tez niczego sobie

Domyślnie

Jedynka mocna dwójka z klimatem.Pozdrawiam

Domyślnie

Piękne zdjęcia. Mogę tylko pomarzyć o takich.
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Bonus jest przedni .

Domyślnie

Janusz

W komentarzu do mojego zdjęcia napisałeś, żeby podglądać mistrzów - Twoje galerie na www mam zapisane w Ulubionych.

Domyślnie

Piękne zdjęcia. Jedyneczka z ludkiem i ten tytuł...Extra.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez YarekM Zobacz posta
    Janusz

W komentarzu do mojego zdjęcia napisałeś, żeby podglądać mistrzów - Twoje galerie na www mam zapisane w Ulubionych.
    ale ja wcale nie czuję się mistrzem, i piszę te słowa bez fałszywej żenady, po prostu czasami udaje mi się zrobić dość dobre zdjęcie, dla osób zaczynających zabawę z fotografią moje doświadczenie i warsztat może się wydawać trudno osiągalny - zapewniam że tak nie jest, wielu niedawno zaczynających osiągnęło już mój poziom a wielu mnie przegoniło, macie nade mną przewagę, jesteście (przynajmniej większość) o pokolenie młodsi, możecie naprawdę więcej zdziałać, niestety umiejętność robienia poprawnych lub dobrych fotografii sama do was nie przyjdzie, trzeba włożyć sporo pracy w edukację, w plenery, w myślenie podczas wciskania spustu aparatu.
    Prawdziwi mistrzowie to Ci, którzy oprócz zdolności posługiwania się programami graficznymi, oczywiście aparatem - umieją jeszcze włączyć do fotografii światło, im dłużej robię zdjęcia tym bardziej do mnie dociera ta odwieczna prawda

pozdrawiam

maniak666
    Gość

Domyślnie

Janku, i dzis na "pracowym" monitorze i wczoraj jak ryby w akwarium spac poszly(czyt. wylaczylem swietlowke), fiolet widziany wczoraj przeze mnie znikl. Tak ze wszystko ok. I u Ciebie na focie, a i z moim lapkiem tez nie jest zle.
    Pozdrawiam.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów