Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    maniak666
    Gość

Domyślnie

Janku, i dzis na "pracowym" monitorze i wczoraj jak ryby w akwarium spac poszly(czyt. wylaczylem swietlowke), fiolet widziany wczoraj przeze mnie znikl. Tak ze wszystko ok. I u Ciebie na focie, a i z moim lapkiem tez nie jest zle.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Janku, i dzis na "pracowym" monitorze i wczoraj jak ryby w akwarium spac poszly(czyt. wylaczylem swietlowke), fiolet widziany wczoraj przeze mnie znikl. Tak ze wszystko ok. I u Ciebie na focie, a i z moim lapkiem tez nie jest zle.
    Pozdrawiam.
    do tej pory ten monitor mnie nie zawiódł więc byłem trochę zdziwiony że coś jest nie tak, za miesiąc jak dobrze pójdzie zmieniam monitor na 24 cale i pełen wypas, i wówczas już nikomu nie uwierzę ze jest gdzieś zafarb

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    , po prostu czasami udaje mi się zrobić dość dobre zdjęcie,
    Janku, "problem" polega na tym, że patrząc na tę całą serię BW z górkami i ludkami w roli głównej słowo "czasami" nabiera innego wymiaru .

Ja szanuję u Ciebie to, że potrafisz zrobić świetne zdjęcie u siebie nad morzem, w górach jak w tym wątku, a i zdarzało Ci się w Irlandii, metrze itd. A to już nie każdemu wychodzi.

Żeby nie było samych ochów i achów - jedynka kapitalna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Janku, "problem" polega na tym, że patrząc na tę całą serię BW z górkami i ludkami w roli głównej słowo "czasami" nabiera innego wymiaru .

Ja szanuję u Ciebie to, że potrafisz zrobić świetne zdjęcie u siebie nad morzem, w górach jak w tym wątku, a i zdarzało Ci się w Irlandii, metrze itd. A to już nie każdemu wychodzi.

Żeby nie było samych ochów i achów - jedynka kapitalna

Domyślnie

Jak wrzucisz Janku coś kolorowego, to się pozachwycam .
    Fotografii czarno-białej jakoś dziwnie nie trawię i nie rozumiem...
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Jedynka bardzo dobrze zaplanowany kadr no i mamy kapitalną fotkę.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Obydwa zdjęcia świetne.

Karbulot ja też jestem zwolennikiem koloru, ale weźmy zdjęcie z kolejką według mnie kolor by mógł tylko zepsuć tą świetną fotografię.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

a gdzie avatar z okularami?? Zdjęcie nr 1 jest ładne, 2 też, ale 1 bardziej ciekawy jestem jakby nr 1 wyszedł w bliższym kadrowaniu, tak by troszkę bardziej wyeksponowany był ten ludzik...
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

Janusz, dla mnie bomba jak zwykle zresztą u Ciebie kupuję dwa,ale o drugą się potarguję.

Domyślnie

Dla mnie obie odsłony bardzo dobre, zresztą jak cała seria z Twojego górskiego pleneru .

Na jedynce szumi jak cholera na górze i jakiś taki potężny zafarb się wkradł w odcieniu siena palona.
    Na dwójce natomiast brak mi okrutnie wyrazistości foty. Za żadne skarby nie widzę co w głębi się dzieje .

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów