on chyba nie dotarł do podmenu w lampie
nie wiem jak czyta te instrukcję.
Szukaj
on chyba nie dotarł do podmenu w lampie
nie wiem jak czyta te instrukcję.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Tak to nie będzie działać panie Hawranek. Albo tryb "comander" w body i "remonte" w lampie (CH3, Grupa A), albo tryb manualny wbudowanego błyskograta i Su-4 w sabinie.
Połączenie "comandera" i su-4, daje taki efekt: Przedbłyski sterujące wyzwalają już sabinę i gdy masz ją na full power, nie ma bata musi być niedoświetlone, bo lampa nie zdąży się naładować. Jak masz ją na 1/4 mocy to 3/4 pary idzie w gwizdek za sprawą przedbłysków, a 1/4 oświetla scenę.
amen.
pozdrawiam Krzysiaczek
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Koledzy - Jacku i Krzysztofie - coś mi się zdaje, że tracimy czas. Próbujemy pomóc, a gość sobie jakby z nas lekko kpi (już pominę to, że zanegował istnienie mojej inteligencji...).
Krzysztof Paszkiewicz
Czy któryś z Was wymoderował jakieś posty z tego wątku? Bo znikł np. taki post (Kolegi Patio): "Myslałem ze moge zaufac waszej inteligencji i nie pisac takiej oczywistej rzeczy![]()
ze aparat na lewo na lampa na prawo
no ale ekonet_pth nie domyslił sie
ok kto inny pomoze ??"
Teraz tego postu nie ma wcale (przynajmniej u mnie) i wyszedłem na durnia, bo nie wiadomo, czego się czepiam w następnych... Cóż - nie pierwszy raz i nie ostatni na pewno![]()
Krzysztof Paszkiewicz
twoja pomoc skonczyła sie na wysmiewaniu a na koncu jak obrazony pobiegles szybko do moderatorów ze skarga ze mówie o tabie takie rzeczy jak dziecko ...
Żyj wiecznie dobry człowieku
Tylko zastanawiała mnie czemu lampa w remote nie działała na ch1 ?? dlatego kombinowałem inaczej bo bym sie w życiu nie domyślił
Jeszcze raz dziękuje Szymony za pomoc niestety jako jedyny ...
Miły Kolego - bardzo Cię uprzejmie proszę, abyś wskazał, w któym miejscu się z Ciebie niby wyśmiewałem...? Jeśli piszę coś na forum, to z chęci pomocy - po to jest to forum (tak myślę). Niektórzy to nawet doceniają.
A do moderatorów napisałem, gdyż wątek jest niekompletny i chciałem się dowiedzieć, jak to się stało. Na szczęście nowe posty są raportowane via email... Pominę już to, że z braku szacunku piszesz do mnie z małej litery... Ja w każdym razie w ten sposób Ci nie uchybię, bądź spokojny...
Pozdrawiam.
Krzysztof Paszkiewicz
z tego co widzę tego posta usunął sam patio. Autor może swoje posty zawsze zmieniać.
zamykam.
Skontaktuj się z nami